Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael kimdir? Ismael hangi takımları çalıştırdı?

Beşiktaş Valerien İsmael'i İstanbul'a getirdi. Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı sürüyor. Son iki gündür düzenlenen Yönetim Kurulu toplantılarının akabinde yeni bir isimle anlaşmaya varılacak. Bu doğrultuda Valerien İsmael ismi ön plana çıkmıştı. Avrupa'nın çeşitli kulüplerinde forma giyen İsmael, 2009 yılından bu yana kulüplerde görev alıyor. Son olarak İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion'u çalıştırmıştı. Peki, Valerien İsmael kimdir ve kaç yaşındadır? Ayrıca, İsmael'in Müslüman olup olmadığı da merak ediliyor. İşte, Valerien İsmael'in hikayesi...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael kimdir? Ismael hangi takımları çalıştırdı?
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael kimdir? Ismael hangi takımları çalıştırdı?
GİRİŞ 25.03.2022 14:39 GÜNCELLEME 25.03.2022 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Valerien İsmael İstanbul'da! Ismael, bugün saat 15.00'te Vodafone Park'taki basına açık odada kendisini Beşiktaş'a bağlayan imzayı atacak. Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin yönetimden affını istemesinden sonra teknik direktör arayışları yeniden başlamıştı. Bir süredir aday isimlerin üzerinde yoğunlaşan Siyah Beyazlılar, Valerien İsmael ile dirsek teması kurdu. Futbola Fransa'da başlayıp Almanya ve İngiltere gibi ülkelerde kariyerini sürdüren İsmael, 2009 yılında kariyerini noktalamıştı. 2009 yılından bu yana çeşitli kulüplerde görev almaya devam etti. En son, West Bromwich'te teknik direktörlük yapan Fransız antrenör için Beşiktaş iddiası öne sürüldü. Ve Beşiktaş bugün Ismael ile kontrat imzalayacak. Peki, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael kimdir ve kaç yaşındadır? Tecrübeli antrenörün isminden ötürü Müslüman olup olmadığı da merak ediliyor. İşte Valerien İsmael'in hikayesi...

Yunus Akgün kimdir? Yunus Akgün aslen nereli ve kaç yaşında? Adana Demirspor satın alma opsiyonu...Yunus Akgün kimdir? Yunus Akgün aslen nereli ve kaç yaşında? Adana Demirspor satın alma opsiyonu...

Valerien İsmael Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Valerien İsmael, 28 Eylül 1975'te Fransa'nın Strazburg kentinde dünyaya geldi. 47 yaşındadır. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüdür. Aslen, Fransız sömürgesi Guadeloupe doğumlu bir baba ile Strazburg doğumlu bir annenin oğludur. Futbola, doğduğu kentin en güçlü takımlarından Strazburg'da başlamıştır. Orjini stoperdir. Altyapı eğitimini 1993 yılında tamamlamış ve 18 yaşındayken A Takım'a çıkarılmıştır.

Valerien İsmael kimdir?

5 yıl süreyle Strazburg'da oynadıktan sonra İngiltere'nin köklü kulüplerinden Crystal Palace, 3,8 milyon Euro karşılığında İsmael'i transfer etti. Ancak sadece 1 sezon içinde ülkesi Fransa'ya geri döndü. Fransa'nın lokomotif kulüplerinden Lens, 1,8 milyon Euro ödeme yaparak İsmael'i kadrosuna kattı.

İsmael, genç yaşında yaptığı büyük transferlere nazaran beklentileri karşılayamadı. Lens'te de 1 sezon geçirdikten sonra eski kulübü Strazburg'a kiralandı. Ertesi sezon eski kulübüne bonservisiyle birlikte transfer oldu. Strazburg, 3 yıl daha Valerien'i oynatıp tekrar parlattı ve bu kez toplamda 1 milyon Euro bedelle Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen'e gönderdi.

Valerien İsmael Bayern Münih

İsmael, kariyerinin en büyük sıçramasını Almanya'da yapacaktı. Werder Bremen'de geçirdiği 1 sezonun akabinde çoğu Avrupa ekibinin radarına bir kez daha girdi. 2005-06 sezonunda Bavyera'nın güçlü kulübü Bayern Münih, o dönem 8,5 milyon Euro ödeme yaparak İsmael'i transfer etti. 3 yıl boyunca Münih'in başarısı için mücadele etti. Fakat burada da işler yolunda gitmedi. 2008'de Bayern, 200 bin Euro bedelle onu Almanya'nın bir başka ekibi Hannover'a yolladı.

Valerien İsmael hangi takımları çalıştırdı?

Fransız stoper, burada da 1 sezon geçirdikten sonra 34 yaşında profesyonel futbol hayatını noktaladı. Futbolu bırakır bırakmaz Hannover 96'da görev aldı. İlk başta Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2 yıl boyunca bu görevi idare etti. 2011'den 2013'e kadar emekliye ayrıldığı kulübün teknik direktörlüğünü yaptı. 49 maçta 1,67 maç başı puan ortalamasını yakaladı. Buradan ayrılır ayrılmaz Almanya'da, İsviçre'de, Yunanistan'da ve İngiltere'de kulüp çalıştırmaya başladı. İşte Beşiktaş'ın yeni antrenörü Valerien Ismael'in şimdiye dek çalıştırdığı takımlar...

Valerien İsmael'in çalıştırdığı takımlar

  • Hannover

  • Nürnberg

  • Wolfsburg

  • Apollon

  • LASK

  • Barnsley

  • West Bromwich Albion

  • Beşiktaş

Valerien İsmael Müslüman Mı?

Valerien İsmael'in hangi dine bağlı olduğuna ilişkin internette herhangi bir bilgi bulunamamaktadır. İsminin "İsmael" olmasından ötürü Müslüman olup olmadığı iddiaları gündeme gelmişti. Lakin 47 yaşındaki futbol insanının bu yönde herhangi bir açıklaması bulunmuyor.

Valerien İsmael Müslüman mı?

Valerien İsmael İstanbul'da!

Beşiktaş, Fransız futbol insanı Valerien İsmael'i dün geç saatlerde İstanbul'a getirdi. İsmael, kendisini karşılayan ekiple birlikte yola çıktı. Sözleşme üzerinde anlaşma sağlanan antrenörle bugün imzalar atılacak. Ismael, kendisini Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

YORUMLAR 1
  • Barbaros 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi Dinini icinde Yasar Adam Türkiyeye gelmeden Dinini arastiriyorsunuz sanki türkiyedeki Türk Antrönürler müslüman gibi yasiyor herkes isini yapsin Din kisinin özelidir herkes kendi yasasin.
    Cevapla