ÖZET | Vakıfbank Spor Kulübü 3-1 Developres Rzeszow (CEV Şampiyonlar Ligi)

Türkiye'yi Avrupa voleybolunun üst düzey organizasyonu CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden kulüplerimizden Vakıfbank Spor Kulübü, Polonya temsilcisi Developres Rzeszow'u 3-1'lik skorla mağlup etmesini başardı. Vakıfbank, turnuvada yarı finale yükselirken rakipleri bir başka temsilcimiz Fenerbahçe oldu.

ÖZET | Vakıfbank Spor Kulübü 3-1 Developres Rzeszow (CEV Şampiyonlar Ligi)
ÖZET | Vakıfbank Spor Kulübü 3-1 Developres Rzeszow (CEV Şampiyonlar Ligi)
GİRİŞ 16.03.2022 19:59 GÜNCELLEME 16.03.2022 20:00

Avrupa'da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Vakıfbank Spor Kulübü, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Polonya ekibi Developres Rzeszow'u 3-1'lik skorla mağlup etmesini başardı. Vakıfbank'ı yarı finale götüren setler 25-15/ 25-19/ 23-25/ 25-23 şeklinde sonuçlandı. Böylece, yarı finalde iki Türk takımı eşleşti. CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Vakıfbank ile Fenerbahçe final için salona çıkacak.

Vakıfbank Developres Rzeszow Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Avrupa'da önceki sezonun CEV finalisti Vakıfbank Spor Kulübü ile Polonya temsilcisi Developres Rzeszow'un oynayacağı maç Türkiye'de S Sport2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, S Sport'un internet uygulaması S Sport Plus üzerinden de maç yayını yapılacak. Bunun haricinde, maça dair tüm gelişmelerden anında haberdar olabilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Vakıfbank özet

Vakıfbank Developres Rzeszow Maçı Ne Zaman?

CEV Şampiyonlar Ligi turnuvasının en büyük favorisi olarak gösterilen Vakıfbank ile Developres Rzeszow maçı 16 Mart Çarşamba günü başlıyor. Müsabaka, Türkiye saati ile 18.00'de seyredilebilecek. Temsilcimiz, Polonyalı rakibini Üsküdar Bağlarbaşı ilçesinde bulunan Vakıfbank Spor Sarayı'nda ağırlayacak.