Sivasspor 2-3 Beşiktaş Maç Özeti (Goller, Asistler, Penaltılar) Süper Lig

Süper Lig'in 27'nci haftasında Sivasspor, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda son dönemin formda takımlarından Beşiktaş'ı ağırladı. Ligin orta sıralarında bulunan ve her geçen gün küme hattına bir adım daha yaklaşan Sivas, Kara Kartal'a mağlup olmaktan kurtulamadı. Öyle ki, takımın yıldızı Fayçal Fajr'in 85'inci dakikada attığı penaltı golü de yenilgiyi engelleyemedi. İşte, Sivas BJK maç özeti...

Sivasspor 2-3 Beşiktaş Maç Özeti (Goller, Asistler, Penaltılar) Süper Lig
Sivasspor 2-3 Beşiktaş Maç Özeti (Goller, Asistler, Penaltılar) Süper Lig
GİRİŞ 27.02.2022 15:46 GÜNCELLEME 27.02.2022 15:46

Önder Karaveli ile iyi bir uyum yakalayan Beşiktaş, galibiyetlerine devam ediyor. Son olarak kritik Sivasspor deplasmanına konuk olan Kara Kartal, zorlu mücadeleden 3-2'lik skorla ayrılmasını bildi. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Batshuayi (2) ve Ghezzal kaydederken, konuk takımın 2 golü Yatabare ve Fayçal Fajr'den geldi.

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN.

Sivasspor Beşiktaş Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Cumartesi gününün kapanış karşılaşmalarından Sivasspor Beşiktaş maçı, Türkiye'de beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Bunun haricinde, beIN'in internet uygulaması beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, müsabakanın canlı anlatımını yukarıda linki yer alan Maç Merkezi sayfasından takip edebilirsiniz. Mücadeleye dair tüm gelişmeler de TÜMSPOR sayfasında olacak. 

Sivasspor Beşiktaş maçı canlı izle!

Sivas BJK Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Sivasspor ile Beşiktaş arasındaki sezonun ikinci randevusu 26 Şubat Cumartesi günü oynanıyor. Mücadele, Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. Maçın oynanacağı saatlerde hava sıcaklığının 2 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor. Diğer taraftan, karşılaşmanın biletleri de PassoLig üzerinden satışa sunuldu. TFF'nin sitesinde de maçın hakemleri açıklandı. İşte, saha içi hakemleri...

Sivasspor Beşiktaş beIN Sports HD 1

Sivasspor Beşiktaş Maçının Hakemleri

  • Sarper Barış Saka

  • Cevdet Kömürcüoğlu

  • Murat Tuğberk Curbay

  • Davut Dakul Çelik

Tarihte Sivasspor ile Beşiktaş Rekabeti

İlk kez 2005-06 futbol sezonunda karşılaşan Sivasspor ile Beşiktaş, aradan geçen 17 yıllık süreçte kozlarını paylaşmaya devam etti. Bu süreçte, 31 kez yeşil çime inen iki takım, istatiksel açıdan benzer değerlere sahip. Öyle ki, 31 maçın 15'ini Beşiktaş; 10'unu Sivasspor kazanırken, 6 maç da beraberlikle sonuçlandı. Siyah Beyazlı ekibin 43 golüne, Anadolu temsilcisi Sivas 34 golle karşılık verdi. Taraftarın en fazla ilgi gösterdiği maç da 2008 yılında yaşandı. O sezon şampiyonluğa koşan Beşiktaş, evindeki Sivas maçını 30 bin taraftarla oynadı. Ve bu rekor henüz kırılmış değil.

Sivas BJK hakemler

Beşiktaş'ın Eksikleri

  • Miralem Pjanic

  • Rıdvan Yılmaz

  • Mert Günok

  • Larin

  • N'Koudou

  • Oğuzhan Özyakup