MAÇ ÖZETİ | Kasımpaşa 1-2 Fenerbahçe (Goller, Asistler, VAR Pozisyonu)

Süper Lig'de 27'nci haftanın kapanış karşılaşması Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynandı. Sarı Lacivertliler, Beyoğlu temsilcisini Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 2-1'lik skorla geçmesini bildi. Fenerbahçe'nin golleri Miha Zajc ve Attila Szalai'den gelirken, ev sahibi ekibin tek golünü Jackson Muleka kaydetti.

MAÇ ÖZETİ | Kasımpaşa 1-2 Fenerbahçe (Goller, Asistler, VAR Pozisyonu)
MAÇ ÖZETİ | Kasımpaşa 1-2 Fenerbahçe (Goller, Asistler, VAR Pozisyonu)
GİRİŞ 01.03.2022 13:30 GÜNCELLEME 01.03.2022 13:30

İsmail Kartal ile üst sıraları takip eden Fenerbahçe, kritik Kasımpaşa deplasmanından 2-1'lik skorla ayrılmasını bildi. 27'nci haftanın kapanış maçı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanırken, Sarı Lacivertli ekibi galibiyete götüren goller Miha Zajc ve Attila Szalai'den geldi. İşte, Kasımpaşa Fenerbahçe maç özeti ve goller...

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN!

İlk 11’ler Açıklandı

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Spajic, Tarkan, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Eysseric, Hajradinovic, Fall, Mortadha, Umut

KASIMPAŞA YEDEKLER: Harun, Donk, Brecka, Feyzi, Ahmet, Tunay, Travnik, Aabid, Mabil, Muleka

FENERBAHÇE: Altay, Min Jae, Serdar, Szalai, Osayi, Crespo, Zajc, İrfan, Rossi, Arda, Berisha

FB YEDEKLER: Berke, Sosa, Ozan, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Serdar Dursun, Nazım, Tisserand, Çağtay

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Süper Lig’de günün kritik karşılaşmalarından Kasımpaşa Fenerbahçe maçı, Türkiye’de sadece beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak seyredilebilecek. Bunun dışında, yine beIN’in uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Ancak, internet ile uydu yayını arasındaki 30-40 saniyelik fark unutulmamalı. Bu iki adres dışında müsabakaya ilişkin tüm gelişmeleri TÜMSPOR sayfasında canlı anlatım usulüyle takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa ile Fenerbahçe Arasında Oynanan Maçlar

Beyoğlu ekibi Kasımpaşa ile Kadıköy temsilcisi Fenerbahçe, ilk kez 1959 yılında karşılaştı. Fenerbahçe’nin evinde oynanan müsabaka 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Aradan geçen süreçte iki takım arasında 27 maç düzenlendi ve bu maçlarda Sarı Lacivertliler rakiplerine büyük üstünlük sağladı. Öyle ki, bu maçların 21’ini Fenerbahçe kazanırken, 3’ünü Kasımpaşa kazandı; 3 maç da beraberlikle sonuçlandı. Yine iki takım arasında en son 3 Ekim 2021’de oynanan mücadeleyi Sarı Kanarya 2-1’lik skorla kazanmıştı. Kasımpaşa, son 4 maçta mağlubiyet yaşarken; şimdiye kadarki süreçte Fenerbahçe 63 gol attı, Beyoğlu ekibi ise 28 golle karşılık verdi. 27 maçı ortalama 12 bin 600 kişi takip etti.

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki Kasımpaşa Fenerbahçe maçı 28 Şubat Pazartesi günü oynanacak. Müsabaka, Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Mücadele günü İstanbul'da hava sıcaklığının 6 derece olması ve yağışlı geçmesi düşünülüyor. Diğer taraftan, karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı da merak edilen başlıklar arasında.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta?

Kasımpaşa FB Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kasımpaşa FB maçı Türkiye'de beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN'in internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Yalnız, beIN Connect internet aplikasyonu olduğu için uydu yayının 30-40 saniye gerisinden gelmektedir. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'a bağlı Maç Merkezi sayfasından müsabakanın canlı anlatımını okuyabilirsiniz.

Kasımpaşa FB maçı hangi kanalda?

Maçın Muhtemel 11'leri!

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Spajic, Tarkan, Eren, Hadergjonaj, Aabid, Travnik, Eysseric, Mabil, Fall, Umut

Kasımpaşa FB muhtemel 11

FENERBAHÇE: Altay, Attila, Min Jae, Çağtay, Nazım, Ozan, Mert, Arda, Ferdi, Osayi, Serdar Dursun

Kasımpaşa FB Maçının Hakemleri!

  • Mete Kalkavan

  • Ceyhun Sesigüzel

  • Mehmet Kısal

  • Mustafa Kürşad Filiz

  • Özgür Yankaya (VAR)

  • Ali Saygın Ögel (AVAR)

  • Ali Yılmaz (AVAR)