Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? SVS BJK maçının hakemleri belli oldu!

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Sivasspor ile Beşiktaş, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. İki takımın binlerce taraftarı maç öncesi karşılaşmanın programını ve yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Diğer taraftan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde maçın hakemleri açıklandı. İşte, SVS BJK maçının muhtemel 11'leri...

Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? SVS BJK maçının hakemleri belli oldu!
Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? SVS BJK maçının hakemleri belli oldu!
GİRİŞ 24.02.2022 13:20 GÜNCELLEME 24.02.2022 13:20

Sezonun ilk randevusunda, İstanbul'dan mağlubiyetle ayrılan Sivasspor; evinde ligin formda takımlarından Beşiktaş'ı ağırlıyor. Bir tarafta Rıza Çalımbay'ın ekibi, diğer tarafta da Önder Karaveli'nin çıkış yakalayan Beşiktaş'ı. İki takımın taraftarı da bu karşılaşmanın yayın bilgilerini ve maç programını araştırıyor. Peki, SVS BJK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bilindiği üzere, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde karşılaşmanın hakemleri açıklanmıştı. Buna göre, Sarper Barış Saka maçın orta hakemi olarak tayin edildi. Ek olarak, Sivasspor yönetimi de Beşiktaş'la oynayacakları mücadelenin bilet fiyatlarını PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu.

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TS Kayseri bilet fiyatları...Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TS Kayseri bilet fiyatları...

Sivasspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Haftanın kritik müsabakalarından Sivasspor Beşiktaş maçı 26 Şubat Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. Maçın oynanacağı saatlerde, Sivas'taki hava durumunun 2 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. Peki, SVS BJK maçı hangi kanalda?

Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

SVS BJK Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

27'nci haftada oynanacak Sivas BJK maçı Türkiye'de beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN'in internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres haricinde, Sivasspor Beşiktaş maçını TÜMSPOR sayfasından takip edebilir; canlı anlatımını Maç Merkezi aracılığıyla okuyabilirsiniz.

SVS BJK maçı hangi kanalda?

Maçın Hakemleri Belli Oldu!

  • Sarper Barış Saka

  • Cevdet Kömürcüoğlu

  • Murat Tuğberk Curbay

  • Davut Dakul Çelik

Muhtemel 11'ler

SİVASSPOR: Ali, Goutas, Camara, Uğur, Ahmet, Cofie, Fayçal, Hakan, Pedro, Erdoğan, Moussa Konate

Sivasspor Beşiktaş muhtemel 11

BEŞİKTAŞ: Ersin, Vida, Welinton, Umut, Rosier, Souza, Can, Emirhan, Ghezzal, Güven, Batshuayi

Maçın Bilet Fiyatları Yayınlandı!

  • GÜNEY ALT-ÜST TRİBÜNÜ: 30 TL

  • MARATON TRİBÜNÜ: 60 TL

  • VİP ALT TRİBÜNÜ: 100 TL