Sheffield United Hull City

İngiltere Championship'te Play-Off hedefleri içerisindeki Sheffield United, evinde Acun Ilıcalı'nın yeni takımı Hull City'i ağırlıyor. Sheffield Hull maçı nasıl canlı izlenir? Türkiye'deki futbol tutkunları Hull maçının canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Son 3 maçını kaybeden Kaplanlar, oldukça zorlu bir virajda. Önceki sezon, Premier Lig'den trajedik bir şekilde düşen ev sahibi ekip de, son dönemde aldıkları puanlarla öne çıkıyor.

Sheffield United Hull City
Sheffield United Hull City
GİRİŞ 15.02.2022 22:00 GÜNCELLEME 16.02.2022 15:36

İngiltere Championship'te günün kapanış karşılaşması Sheffield United ile Hull City arasında oynanıyor. Sheffield Hull maçı nasıl canlı izlenir? Bilindiği üzere, Türkiye'de Championship maçları beIN Sports'ta yayınlanıyordu. Ancak bu maçın Türkiye'de yayınlanıp yayınlanmayacağı belirsizliğini koruyor. Acun Ilıcalı'nın yeni takımı Hull, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarın eleştirilerine neden oluyordu. Ilıcalı'nın takımı satın aldıktan sonra Grant McCann'i görevden alıp Shota'yı getirmesi, gidişatın seyrini değiştiremedi. Son 3 maçını kaybeden Kaplanlar, zorlu Sheffield deplasmanında galibiyet arıyor. İşte, Sheffield United Hull City maçının canlı yayın bilgileri...

Sheffield United Hull City Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Championship'te 25'inci hafta karşılaşmalarından Sheffield United Hull City maçı 15 Şubat Salı günü (bugün) oynanıyor. Müsabakanın, Türkiye saati ile 22.45'te başlaması bekleniyor. Maçın oynanacağı saatlerde, kentteki hava sıcaklığının 5 derece civarında olacağı ve sağanak yağışın etkisini hissettireceği tahmin ediliyor. Peki, Sheffield Hull maçı Türkiye'de yayınlanacak mı?

Sheffield United Hull City maçı canlı izle

Sheffield United Hull City Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye'de de Acun Ilıcalı faktöründen ötürü merak edilen Sheffield United Hull City maçı hiçbir kanalda yayınlanmıyor. Bu nedenle, müsabakanın canlı anlatımı yapılacak ve istatistik bilgisi Ada şirketleri tarafından tutulup futbol uygulamalarına gönderilecek. Hull maçının sonucu ve diğer detaylar için TümSpor sayfasına göz atabilirsiniz.

Acun Ilıcalı Hull City

Hull City Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Acun Ilıcalı'nın yeni satın aldığı Hull City, İngiltere Championship'te mücadele ediyor ve bu takımın maçları beIN Sports kanalları aracılığıyla yayınlanıyor. Bilindiği üzere, Championship karşılaşmalarının yayın hakları beIN'e ait. Ek olarak, sadece TV'de değil; beIN Connect adlı internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Ancak, Hull'un bugün Sheffield'la oynayacağı karşılaşma Türkiye'de ve Avrupa'da hiçbir kanalda yayınlanmayacak. 

Maçın Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Ev sahibi ekip Sheffield United'ın resmi internet adresinde Hull City'le oynayacakları maçın bilet fiyatları açıklandı. Buna göre, bilet fiyatları 20 Pound'dan başlayıp 30 Pound'a kadar çıkabiliyor. Ek olarak, bilet fiyatları belirlenirken yaş faktörü ölçüt olarak alınmış. Örneğin, 18 yaşın altındakilere 20 Pound, 18-21 yaşındakilere 25 Pound, öğrencilere 25 Pound, askerlere 25 Pound, 60 yaşından büyüklere 25 Pound, yetişkinlere 30 Pound karşılığında bilet satılıyor. 

Shota Arveladze Hull City

Heckingbottom: "Önemli Bir Takım..."

Sheffield United Teknik Direktörü Paul Heckingbottom, Hull City'le yapacakları maç öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Takımda "Hecky" olarak tanımlanan antrenör, Hull City'nin tehlikeli bir takım olduğunu ve şehirden 3 puanla ayrılmak isteyeceklerini vurguladı. Heckingbottom, Fulham'a 1-0 mağlup oldukları için kazanmaya oynayacaklarını söyledi.