Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Sarı Kırmızılılar kritik eşikte!

Süper Lig'in formda ekiplerinden Alanyaspor, evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İspanyol antrenör Domenec Torrent'le kötü gidişatı durduramayan Sarı Kırmızılılar, Antalya'dan 3 puanla dönmek üzere tüm hesapları yapıyor. Nitekim, olası mağlubiyet takımdaki huzursuzluğu iyice ayyuka çıkarabilir. Alanyaspor'da da tek hedef, galibiyetten başka bir şey değil. İşte, maçın yayın bilgileri...

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Sarı Kırmızılılar kritik eşikte!
Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Sarı Kırmızılılar kritik eşikte!
GİRİŞ 04.02.2022 12:09 GÜNCELLEME 04.02.2022 12:09

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Alanyaspor, evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. İki takımın binlerce taraftarı Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda araştırmaları yapıyor. Teknik direktörlük koltuğuna Türkiye'nin yakından tanıdığı Francesco Farioli'yi getiren Akdeniz temsilcisi, aldığı galibiyetlerle taraftarını sevince boğdu. Çağdaş Atan'ın ayrılığından sonra bir süre istediği sonuçları alamayan ekip, Farioli'yle tekrar eski günlerine döndü. Galatasaray'da da Fatih Terim döneminde devam eden kötü sonuçlar, Domenec Torrent'le devam ediyor. Ancak, Galatasaray'da galibiyete duyulan ihtiyaç her zamankinden çok daha fazla. Maça günler kala TFF'nin internet adresinden karşılaşmanın hakemleri de yayınlandı. Alanyaspor Galatasaray maçının yayın bilgileri ve muhtemel 11'ler...

Alanyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Alanyaspor Galatasaray maçı 6 Şubat Pazar günü saat 16.00'da oynanacak. Karşılaşmanın oynanacağı gün hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman?

Ayrıca, Francesco Farioli'yle yakalanan uyumdan ötürü Alanya taraftarının maça yoğun ilgi göstermesi düşünülüyor. Müsabakanın biletleri 75 TL'den başlarken, VIP kategori 500 TL'ye listelenmiş durumda. 10 bin kişi kapasiteli Bahçeşehir Okulları Stadyumu, Pazar günü iki takımın rekabetine sahne olacak.

Alanyaspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Alanyaspor Galatasaray maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Uydu yayınının daha kısa sürede sinyal almasından ötürü internet yayınları 40 saniye aktarmalı olacak şekilde gerçekleşiyor. Bu iki adres dışında, Haber7 Maç Merkezi sayfasından karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz.

Alanyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda?

Muhtemel 11'ler

ALANYASPOR: Marafona, Awaziem, Mevlja, Borja, Juanfran, Fatih, Davidson, Umut, Emre, Efecan, Erencan

GALATASARAY: Pena, Marcao, Nelsson, van Aanholt, Ömer Bayram, Taylan, Cicaldau, Berkan, Morutan, Kerem, Gomis

Alanyaspor Galatasaray Maçının Hakemleri

  • Mete Kalkavan

  • Ekrem Kan

  • Ata Yıldırım

  • Turgut Doman

Alanyaspor ile Galatasaray Arasındaki Rekabet

Alanyaspor ile Galatasaray, Türk futbol tarihinde ilk kez 2018 yılında kozlarını paylaştı. O dönem Süper Lig'e yeni çıkan Akdeniz temsilcisi; Sarı Kırmızılılara karşı oynadığı deplasmandan 6-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Fakat tabloya bakıldığında Alanyaspor'un üstünlüğü görülüyor.

Alanyaspor Galatasaray maçının hakemleri

İki takım arasındaki 10 maçın 4'ünü Sarı Kırmızılılar kazanırken, 5'ini Alanya galibiyetle tamamladı. Bir maç da 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Şimdiye kadar ki en farklı skor 6-0 olurken, Alanya; Temmuz 2020'de 4-1'lik galibiyet almasını bilmişti. 2021'de oynanan müsabakayı da Alanyaspor, deplasmanda olmasına karşın 1-0 kazandı.

İki Takımın Yaş Ortalaması, Kadro Değeri ve Puan Durumu

Sezon başında gençleştirme operasyonu yapan Galatasaray'ın güncel yaş ortalaması 27,2. Son yapılan transferler bu rakamı arttıran etken oldu. Alanyaspor da ligin en genç takımları arasında yer alıyor. Farioli'nin ekibi 27,5 yaş ortamasına sahip. Kadro değerlerine göz atıldığında Galatasaray'ın üstünlüğü görülüyor. Ev sahibi ekip Alanyaspor'un güncel kadro değeri 37,18 milyon Euro iken, Galatasaray'da bu rakam 101,65 milyon Euro düzeyinde. Ancak, kadro değeri puan tablosunda hiçbir anlam ifade etmedi denilebilir. Nitekim Alanyaspor 38 puanla 3. sırada yer alırken, Galatasaray 27 puanla 15'nci sırada bulunuyor. 

Alanyaspor ve Galatasaray'ın En Golcü Oyuncuları

Süper Lig'in formda ekiplerinden Alanyaspor, Galatasaray'dan kiraladığı Emre Akbaba ile gol yollarındaki yükünü hafifletti. Galatasaray'da ise Kerem Aktürkoğlu öne çıktı.

ALANYASPOR: Emre Akbaba (10 gol)

GALATASARAY: Kerem Aktürkoğlu (8 gol)