Fenerbahçe Başakşehir Maçı Canlı İzle! Süper Lig beIN Sports HD 1: İsmail Kartal, Emre Belözoğlu'na...

Fenerbahçe Başakşehir maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. İsmail Kartal’la birlikte henüz yenilgi yüzü görmeyen Sarı Lacivertliler, bugün; ilk devrede 2-0’lık skorla mağlup oldukları Başakşehir’i ağırlıyor. Öte yandan, Emre Belözoğlu da teknik direktörlük unvanıyla ilk kez Fenerbahçe’nin karşısına çıkacak. Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

Fenerbahçe Başakşehir Maçı Canlı İzle! Süper Lig beIN Sports HD 1: İsmail Kartal, Emre Belözoğlu'na...
Fenerbahçe Başakşehir Maçı Canlı İzle! Süper Lig beIN Sports HD 1: İsmail Kartal, Emre Belözoğlu'na...
GİRİŞ 05.02.2022 18:04 GÜNCELLEME 05.02.2022 18:04

Süper Lig’in 24’üncü haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda Başakşehir Futbol Kulübü’nü ağırlıyor. Fenerbahçe Başakşehir maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek. İki takımın binlerce taraftarı, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman ve saat kaçta araştırması da yapıyor. Öte yandan, Emre Belözoğlu bugün ilk kez teknik direktör unvanıyla eski takımına karşı sahada direktif verecek. Teknik direktörlük deneyimini ilk kez Fenerbahçe camiasında yaşayan Belözoğlu, Başakşehir’le oldukça başarılı bir gidişat içerisinde. Ancak, takımın son haftalarda kötü sonuçlar alması onu galibiyete sürükleyen faktörlerden biri oldu. Genç antrenör, bugün eski takımına karşı 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak. İşte, Fenerbahçe Başakşehir maçının 11’leri ve karşılaşmanın yayın bilgisi…

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe Başakşehir Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Fenerbahçe Başakşehir maçı, beIN Sports HD 1 ve beIN Connect uygulamalarında canlı olarak yayınlanacak. Digitürk üyeleri, 77’nci kanalı açarak karşılaşmayı takip edebilir. BeIN Sports’un internet sitesine üye olanlar da beIN Connect uygulaması aracılığıyla maçı rötarlı olarak seyredebilir. Bilindiği üzere internet yayınları uydu yayınlarından geç geliyor. Aradaki farkın 30-40 saniye olduğu düşünülmektedir.

Fenerbahçe Başakşehir Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe Başakşehir maçı 5 Şubat Cumartesi günü oynanıyor. Karşılaşmaya Sarı Lacivertliler, Ülker Stadyumu'nda ev sahipliği yapıyor. Sarı Kanarya, Sivas deplasmanı sonrasında ilk kez taraftarının karşısına çıkmanın heyecanı içerisinde. 

Fenerbahçe Başakşehir maçı canlı izle

Fenerbahçe Başakşehir Maçı Saat Kaçta?

Fenerbahçe Başakşehir maçı saat 19.00'da başlıyor. TFF, İstanbul gibi Büyükşehirlerde oynanan karşılaşmaları genellikle akşam saatlerine veriyor. Ulaşım sisteminin diğer şehirlere göre daha uygun olması bu kararın gerekçeleri arasında gösteriliyor. Ek olarak, hava durumu ve diğer etkenler de maç saatini doğrudan etkileyen sebepler arasında. Karşılaşmanın oynanacağı gün hava sıcaklığının 8 derece olması ve yağışlı olmaması bekleniyor. 

Fenerbahçe Başakşehir beIN Sports HD 1 izle

Fenerbahçe Başakşehir Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe Başakşehir maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Ayrıca, beIN Sports'un internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılıyor. Bunun dışında, Haber7 Maç Merkezi sayfası aracılığıyla karşılaşmayı dakika dakika takip edebilir, tüm gelişmeleri canlı anlatım metoduyla öğrenebilirsiniz.

Fenerbahçe Başakşehir canlı

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR 11'LER...

FENERBAHÇE: Berke, Nazım, Min Jae, Szalai, Osayi, Ferdi, Crespo, Sosa, Pelkas, İrfan Can, Berisha

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Youssouf Ndayishimiye, Leonardo Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Tolga, Deniz Türüç, Aleksic, Berkay, Chadli, Okaka

Fenerbahçe'de Eksiklerin Sayısı Artıyor!

Sarı Lacivertli ekipte kalecilerin dönmesine rağmen orta alandaki oyuncuların sakatlanması İsmail Kartal'ı endişelendirmeye yetti. Mesut, Arda ve Diego Rossi'nin sakatlıkları devam ederken, Filip Novak ve Serdar Aziz de kafileye dahil oldu. Başakşehir'de de, kaptan Mahmut Tekdemir dışında eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe ve Başakşehir'in En Skorer Oyuncuları

FENERBAHÇE: Enner Valencia (9 gol)

BAŞAKŞEHİR: Stefano Okaka (9 gol)

Maçın Hakemleri

  • Yaşar Kemal Uğurlu

  • Serkan Çimen

  • Kemal Yılmaz

  • Murat Erdoğan

  • Volkan Bayarslan (VAR)

  • Kerem Ersoy (AVAR)

  • Davut Dakul Çelik (AVAR)