Galatasaray Transfer Haberleri 28 Ocak Cuma: Marcao, dünyanın en zengin kulübünün radarında

Domenec Torrent ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Galatasay’da transfer harekatı sürüyor. Sarı Kırmızılı ekip, orta alanı güçlendirmek; kaleyi sağlama almak ve bitirici bir forvetle Süper Lig’i bitirilebilecek en iyi yerde bitirmek istiyor. Ancak, şimdiye dek herhangi bir oyuncunun transferi resmiyete dökülmedi. 8 Şubat Salı günü öncesi tüm kulüplerde hareketlilik sürerken Aslan’da da çalışmalar devam ediyor. İşte, 28 Ocak Cuma Galatasaray transfer haberleri…

Galatasaray Transfer Haberleri 28 Ocak Cuma: Marcao, dünyanın en zengin kulübünün radarında
Galatasaray Transfer Haberleri 28 Ocak Cuma: Marcao, dünyanın en zengin kulübünün radarında
GİRİŞ 28.01.2022 10:30 GÜNCELLEME 28.01.2022 10:30

Süper Lig’de ara transfer döneminin son günlerine girildi. Sezonun ilk bölümünü beklentilerin bir hayli altında tamamlayan Galatasaray’da çalışmalar sürüyor. İlk olarak, deneyimli teknik direktör Fatih Terim’le yol ayrımına giden Sarı Kırmızılılar, bu göreve Domenec Torrent’i getirdi. Aradan geçen sürede Aslan, Torrent’le çıktığı 3 maçında 3 mağlubiyet aldı. Taraftar, İspanyol antrenörün takdir anlayışını eleştirirken yeni transferler talep ediyor. Ancak, Galatasaray Yönetimi; ara transfer döneminin en sakin ekiplerinden. Bilindiği üzere, Torrent’in orta alana; savunmaya, hücum hattına ve kaleye yeni oyuncu istediği aşikâr. Lakin yaz transfer sezonunda 30 milyon Euro’dan fazla harcama yapan Sarı Kırmızılılar bu süreçte temkinli davranıyor. Steaua Bükreş’e Olimpiu Morutan’ın taksidinin ödenmemesi gündem etkisi yaratmıştı. 28 Ocak Cuma Galatasaray transfer haberleri…

Galatasaray Transferde Hareketli Saatler Yaşıyor!

Süper Lig’de küme düşme potasının sadece 1 puan uzağında yer alan Galatasaray, büyük bir girdabın içerisinde. Oyuncular, sahada ellerinden geleni vermelerine karşın kötü gidişat bir türlü engellenemiyor. Hal böyle olunca Yönetim transfer düğmesine bastı. Son günlerde savunma, orta saha ve kale başta olmak üzere; çeşitli bölgeler için futbolcu adayları öne çıkarıldı. Bu isimlerden en ciddi olanının Barcelona B takımının kalecisi Inaki Pena olduğu söyleniyor. Domenec Torrent, bağlantılarını kullanarak Katalan ekibinin gelecek vadeden yıldız adaylarını bir bir Yönetime sunuyor. Yönetim de, takımın bütçesine uygun isimler üzerinde yoğunlaşıp; Kulübü kısa vadede zora düşürmeyecek isimlere yöneliyor.

Galatasaray Transfer Haberleri 28 Ocak Cuma

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, takımın güçlendirilmesini istediği bölgeleri yönetime tek tek sundu. İspanyol hocanın takviye istediği bölgeler arasında önlibero, orta saha; defans, forvet ve kale bulunuyor. Kale hattına düşünülen ilk isim Inaki Pena. Barcelona B takımındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç kaleci, her an İstanbul’a gelip Florya’daki tesislerden içeri girebilir. Bu transferde Galatasaray’ı avantajlı kılan unsur da, Barcelona’da yıllarını harcayan Domenec Torrent.

Diawara Satın Alma Opsiyonuyla Kiralanabilir

Napoli’den 21 milyon Euro bedelle AS Roma’ya geçen Amadou Diawara, kendisinden beklenilen performansı bir türlü sergileyemedi. Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Diawara’yı kadroda düşünmezken oyuncudan takım bulması istendi. Galatasaray, atletik yapısıyla öne çıkan önlibero oyuncusuna talip olan ekipler arasında. Sarı Kırmızılıların Gineliye teklifi de satın alma opsiyonuyla kiralanması şeklinde. Bu teklife son cevabın önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor.

Gomis mi, Dovbyk mi? Forvet Hattı için Kritik Saatler…

Galatasaray’ın aciliyeti olan bir diğer bölgesi de forvet hattı. Bafetimbi Gomis’in ayrılığından sonra bu bölgeye milyonlarca Euro değerinde yatırım yapıldı ancak hiçbir isim Senegalli star kadar etkili olamadı. Önceki günlerde Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal’deki kontratı sona erdirilen Gomis, yeniden Galatasaray için potansiyel forvet adayı haline geldi.

Dnipro golcüsü Artem Dovbyk

Hatta, başarılı golcüye takımın kaptanı Fernando Muslera da bir mesaj yazdı. Torrent’in forvet hattındaki diğer opsiyonu da Ukrayna’nın yükselen değeri Artem Dovbyk. Türkiye’de Beşiktaş; Trabzonspor ve Galatasaray’ın Dovbyk için devrede olduğu biliniyor. Ancak, genç forvetin tek engeli yüksek bonservis bedeli. 24 yaşındaki golcüye İtalyan kulüpleri de talip.

Victor Wanyama’dan Haber Bekleniyor

Amerika MLS ekiplerinden Montreal Impact forması giyen Victor Wanyama da, Torrent’in diğer adaylarından biri. Orta alanda performans gösterebilen Kenyalı, Amerika’daki kariyerinden memnun değil.

Kenyalı Victor Wanyama

30 yaşında olmasına karşın radikal bir kararla Tottenham’ı bırakıp MLS’ye geçen orta saha için Avrupa ekipleri sıraya dizildi. Galatasaray da, oyuncuya 1,7 milyon Euro teklif etmişti. Montreal’de yıllık 4 milyon Dolar kazanan Wanyama bu teklifi değerlendiriyor.

Galatasaray Güncel Transfer Raporu

Galatasaray, 28 Ocak Cuma sabahının ilk saatlerinden bu yana herhangi bir isimle resmi olarak anlaşma sağlayamadı. Ancak, ara transfer döneminde takımdan gönderilen isimler oldu.

Gustavo Assunçao

Sezon başında büyük umutlarla Portekiz’den kiralanan Gustavo Assunçao, tekrardan Famalicao’ya gönderildi. Takımın altyapı oyuncularından Erkan Süer de, 2. Lig’deki pilot takım Niğde Anadolu FK’ya kiralandı.

Marcao Gönderilebilir! Newcastle United…

Takımın yıldız isimlerinden Marcao Teixeira, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ın radarına girdi. Suudi sermayesi nedeniyle dünyanın en zengin kulübü olarak bilinen Newcastle, Aslan’a 10 milyon Euro önerdi. Bu rakamın, 15 milyon Euro bandına çıkabileceği düşünülüyor.