Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle! beIN Sports HD 1: Süper Lig 22. hafta

Haftanın kapanış müsabakası, Galatasaray Kasımpaşa maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. İki İstanbul temsilcisinin mücadelesi için binlerce taraftar maçı canlı izlemenin yöntemlerini araştırıyor. Sarı Kırmızılılar, İspanyol teknik direktör Domenec Torrent’le üst sıraları hedeflerken, Kasımpaşa tarafı da alt sıralardan kurtulma niyetinde. Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle! beIN Sports HD 1: Süper Lig 22. hafta
Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle! beIN Sports HD 1: Süper Lig 22. hafta
GİRİŞ 20.01.2022 19:02 GÜNCELLEME 20.01.2022 19:11

Süper Lig’in kritik müsabakalarından Galatasaray Kasımpaşa maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın oynanacağı saatte yağış beklenmezken, tribünlerdeki yoğunluğun az olacağı düşünülüyor. Haftalardır süregelen kötü gidişat nedeniyle taraftar yönetime tepkili. Son 10 müsabakanın sadece 1’inde galibiyet alınmasından ötürü takım, ligin ortasında şampiyonluk yarışına havlu attı. Önce Fatih Terim, ardından teknik heyet takımdan ayrıldı. Yönetim de, Terim’in koltuğu için İspanyol futbol insanı Domenec Torrent’i getirdi. Ancak Torrent de ilk maçında Hatayspor’a karşı hezimete uğradı. Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Galatasaray Kasımpaşa maçı, Türkiye’de sadece beIN Sports HD 1 ve beIN Connect’te yayınlanıyor. Digitürk aboneleri karşılaşmayı 77. kanaldan, uygulama üyeleri de internet aracılığıyla müsabakayı naklen seyredebilir. Bunun haricinde, Haber7’nin Maç Merkezi sayfasından maça dair tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray Kasımpaşa maçı 20 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de NEF Stadyumu’nda oynanacak. Haftanın kapanış müsabakasında iki takım da 3 puan için sahaya çıkacak. Karşılaşmanın oynanacağı gün hava sıcaklığının 7-8 derece arasında değişmesi bekleniyor. Yağış beklenmezken, yüzde 55 nem oranının olacağı düşünülüyor.

Galatasaray Kasımpaşa maçı beIN Sports HD 1

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray Kasımpaşa maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Digitürk üyeleri 77. kanaldan, uygulama üyeleri de internet aracılığıyla maçı takip edebilir. Karşılaşmanın canlı anlatımını da Haber7’nin Maç Merkezi sayfasından okuyabilirsiniz.

Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle

Galatasaray Kasımpaşa 11'ler

GALATASARAY: İsmail, Yedlin, Alpaslan, Van Aanholt, Kerem, Ömer, Morutan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Halil (Yedekler: Fatih, Oğulcan, Luyindama, Atalay, Aytaç, Barış Alper, Emre, Bartuğ, Arda, Boey)

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Donk, Tarkan, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Travnik, Mortadha, Ahmet, Umut (Yedekler: Harun, Erdem, Veysel, Sakıb, Feyzi, Hasan, Sarp, Fall, Varga, Brecka)

Eksik Oyuncuların Sayısı Bir Hayli Fazla!

Ev sahibi ekip Galatasaray’da kale başta olmak üzere takımın birçok eksiği bulunuyor. Aynı şekilde Kasımpaşa’nın da eksik oyuncuları hiç de azımsanmayacak derecede fazla. Galatasaray’da Fernando Muslera, Kaan Arslan, Taylan, Babel, Feghouli, Mostafa ve Diagne sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Kasımpaşa’da da Bruma, Sadiku, Eysseric, Dirar ve Jörgensen Galatasaray deplasmanında oynayamayacak. Sarı Kırmızılılarda Feghouli ve Mostafa Mohamed, milli takımda oldukları için bir süredir takımdan ayrılar.

Maçın Hakemleri Açıklandı! Tugay Kaan Numanoğlu…

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Kasımpaşa maçına orta hakem olarak Tugay Kaan Numanoğlu’nu atadı. 36 yaşındaki hakem, kapanış müsabakasında görev alacak. Ayrıca, Numanoğlu’nun yardımcılıklarını yürütecek isimler de belli oldu. VAR ve AVAR hakemleri de maç günü duyuruldu.

  • Tugay Kaan Numanoğlu (Hakem)

  • Samet Çiçek (1. Yardımcı Hakem)

  • Yusuf Bozdoğan (2. Yardımcı Hakem)

  • Kadir Sağlam (Dördüncü Hakem)

  • Özgüç Türkalp (VAR)

  • Yakup Özhan (AVAR)

  • Neslihan Muratdağı (AVAR)

  • Tolga Özkalfa (Gözlemci)

  • Ahmet Tolunay (Temsilci)

  • Ercan Tağ (Temsilci)

  • Mehmet Yaşar Düzen (Temsilci)

Hakem Değişikliği Yapıldı!

Galatasaray Kasımpaşa maçına 2. Yardımcı Hakem olarak atanan Ata Yıldırım, karşılaşmadan bir gün önce görevinden alındı. Yıldırım'ın yerine Yusuf Bozdoğan'a görev verildi. TFF'nin internet adresinde karara ilişkin yapılan açıklamada, Yıldırım'ın Malatya'dan hava muhalefeti nedeniyle dönemediği, seferlerin iptal olmasından ötürü Yusuf Bozdoğan'a görev verildiği belirtildi.

Galatasaray ile Kasımpaşa’nın 36. Randevusu

İki İstanbul temsilcisi, Türk futbol tarihinde şimdiye dek 35 kere kozlarını paylaştı. Yarın oynanacak maçla beraber bu sayı 36’ya yükselecek. Bu karşılaşmaların 22’sinde Galatasaray üstünlük kurarken, 6’sında Kasımpaşa galip gelmesini bildi. 7 maçta da taraflar beraberlikle sahadan ayrıldı.

Galatasaray'ın yıldızı Muhammed Kerem Aktürkoğlu

Sezonun ilk randevusunda, Kasımpaşa Galatasaray’ı ağırlamış ve maç 2-2’lik skorla sona ermişti. Aslan’ın gollerini Cicaldau ile Kerem Aktürkoğlu kaydederken, Kasımpaşa’da Jörgensen ve Umut Bozok skoru eşitlemişti. Galatasaray, 2-0 öne geçmesine karşın büyük fırsat tepmişti.