Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemleri belli oldu!

Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İki Karadeniz ekibinin mücadelesi öncesinde futbol tutkunları nefeslerini tuttu. En yakın rakiplerine 10’un üzerinde puan fark atan Bordo Mavililer, Çotanaklara karşı mutlak galibiyet almanın peşinde. Hakan Keleş’in ekibi de zorlu Trabzon deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemleri belli oldu!
Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemleri belli oldu!
GİRİŞ 19.01.2022 12:43 GÜNCELLEME 19.01.2022 12:43

Süper Lig’de iki Karadeniz ekibi Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ligi ilk haftalardan bu yana domine eden Abdullah Avcı’nın takımı, son haftada alınan beraberliği unutturmak istiyor. Hakan Keleş’in takımı da Galatasaray galibiyetiyle başlayıp Kasımpaşa mağlubiyetiyle devam eden süreci olumlu yönde sürdürme niyetinde. Bilindiği gibi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet adresinde Trabzonspor Giresunspor maçının hakemleri de duyurulmuştu. VAR ve AVAR hakemlerinin de maç günü açıklanması bekleniyor. Ancak, iki takımın da eksikleri bulunuyor. Özellikle, Afrika Kupası ve sakatlıklardan ötürü önemli isimler bu maçta forma giyemeyecek. Trabzonspor Giresunspor maçının yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

Trabzonspor Giresunspor Maçı Ne Zaman?

Trabzonspor Giresunspor maçı 19 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bunun haricinde, Haber7 Maç Merkezi sayfasından karşılaşmaya dair tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Müsabaka, Trabzonspor’un evinde; 40 bin kişi kapasiteli Medical Park Stadyumu’nda oynanacak.

Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman?

Trabzonspor Giresunspor Maçının Muhtemel 11’leri

Maça saatler kala gerek Trabzonspor tarafı gerekse Giresunspor cephesinde sahaya çıkacak 11 oyuncu üzerinde büyük efor sarf ediliyor. Abdullah Avcı, Edgar IE’nin yeri için Vitor Hugo’nun yanında hangi isimle başlayacak? Gineli oyuncunun yokluğunda Hugo’ya tandem oluşturabilecek bir isim bulunmuş değil. Trabzonspor Giresunspor maçının muhtemel 11’leri…

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Denswil, Hugo, Puchacz, Peres, Dorukhan, Hamsik, Abdülkadir, Bakasetas, Visca, Cornelius

GİRESUNSPOR: Okan, Perez, Sergen, Aziz, Zeki, Flavio, Sankhare, Diabate, Sergio, Suleymanov, Balde

Bordo Mavililerde Nwakaeme’nin sakatlığı sürerken, Giresunspor’un hücum hattındaki eksikler de dikkat çekiyor.

Trabzonspor Giresunspor maçının muhtemel 11'leri

Trabzonspor ile Giresunspor’un Eksikleri

Afrika Kupası ve sakatlıklardan ötürü Trabzonspor’da ve Giresunspor’da eksik oyuncular bulunuyor. Özellikle, Giresunspor’un hücum hattındaki eksikler öne çıkıyor. İşte, Trabzonspor Giresunspor maçından önce iki takımın güncel eksikleri:

TRABZONSPOR: Trondsen, Nwakaeme, Kouassi, Gervinho, Djaniny, Koita

GİRESUNSPOR: Emre Taşdemir, Traore, Pelupessy, Erol Can, Doukara

Trabzonspor’da Kouassi; Giresunspor’da da Traore ile Doukara Afrika Kupası’nda olmaları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Giresunspor’dan Pelupessy de kırmızı kart cezası aldığı için Trabzon deplasmanını kaçırdı.

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme

Trabzonspor Giresunspor Maçının Hakem Kadrosu

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet adresinde Trabzonspor Giresunspor maçının hakemleri açıklandı. VAR ve AVAR hakemleri de maç günü duyuruldu.

  • Alper Ulusoy (Hakem)

  • Mustafa Emre Eyisoy (1. Yardımcı Hakem)

  • İbrahim Çağlar Uyarcan (2. Yardımcı Hakem)

  • Alper Akarsu (Dördüncü Hakem)

  • Orhan Erdemir (Gözlemci)

  • Ercüment Tapcı (Temsilci)

  • Aykut Turan (Temsilci)

  • Serkan Diyemli (Temsilci)

  • Erkan Engin (VAR)

  • Ceyhun Sesigüzel (AVAR)

  • Murat Erdoğan (AVAR)

İlk Maçta Ne Olmuştu?

Sezonun ilk maçı Giresunspor’un evi Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanmış, Trabzonspor, Nwakaeme’nin attığı golle maçı kazanmıştı. Henüz 7. dakikada öne geçen Bordo Mavililer, 90 dakika boyunca skor üstünlüğünü koruyunca sahadan galibiyetle ayrılmıştı. İki takım da maça ortak olmuş, Giresunspor 4 isabetli şut; Trabzonspor da 5 isabetli şut çekmişti. Pas sayılarında da Fırtına, 549 pas yaparken; ev sahibi ekip 455 pasla rakibine karşılık vermişti.