Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? TS GS maçı muhtemel 11'leri!

Trabzonspor Galatasaray ile Süper Lig'in 4. haftasında derbi maçında karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo Mavililer sahasında kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Aslan ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak şampiyonluğun en iddialı adayı olduğunu göstermenin peşinde. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? İşte TS GS maçı muhtemel 11'leri!

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? TS GS maçı muhtemel 11'leri!
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? TS GS maçı muhtemel 11'leri!
GİRİŞ 10.09.2021 11:19 GÜNCELLEME 10.09.2021 11:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Karadeniz Temsilcisi sahasında oynayacağı zorlu maçı kazanarak lig de ki iyi çıkışını sürdürmenin planlarını yapıyor. Fatih Terim yönetimindeki Sarı Kırmızılılar ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanmak için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? İşte futbolseverler için TS GS maçı muhtemel 11'leri!

Trabzonspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Akyazı Stadında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk derbi karşılaşması olacak olan maç 12 Eylül Pazar günü saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Trabzonspor Galatasaray Maçı Hakemi Belli Oldu

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maçının hakemleri belli oldu. TFF'den yapılan hakem atamalarına göre Karşılaşmanın orta hakemlik görevine Ali Palabıyık atandı. Palabıyık'ın yardımcılılarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Maçın 4. hakemlik görevini ise Ali Şansalan üstlenecek.

Trabzonspor Galatasaray Maçının Muhtemel 11'leri!

  • Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Vitor Hugo, Edgar Ie, İsmail Köybaşı, Bruno Peres, Berat Özdemir, Bakasetas, Marek Hamsik, Nwakaeme, Gervinho, Djaniny

  • Galatasaray: Muslera, Patrick van Aanholt, Nelsson, Christian Luyindama, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Morutan, Berkan Kutlu, Cicaldau, Diagne

YORUMLAR 1
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan bi 6 daha yersin :))
    Cevapla