Galatasaray'ın yeni transferi Victor Nelsson kimdir? Nelsson'ın mevkii ve oynadığı takımlar!

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Nelsson kimdir? Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Sarı Kırmızılılar yeni oyuncuları kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Aslan, takımın her bölgesine transfer yapmak istiyor. İşte Galatasaray'ın transfer ettiği Nelsson'ın mevkii ve oynadığı takımlar!

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Nelsson kimdir? Nelsson'ın mevkii ve oynadığı takımlar!
Galatasaray'ın yeni transferi Victor Nelsson kimdir? Nelsson'ın mevkii ve oynadığı takımlar!
GİRİŞ 09.08.2021 09:20 GÜNCELLEME 09.08.2021 09:20

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Tecrübeli hocanın lig başlamadan önce oynanan maçlarda takımı yetersiz bulması üzerine harekete geçen Sarı Kırmızılı yönetim, listedeki oyuncularla temasa geçmeye başladı. Aslanın kadrosuna kattığı en genç oyunculardan biri olan isim ise Victor Nelsson. Peki, Galatasaray'ın yeni transferi Victor Nelsson kimdir? Futbol severler için işte Nelsson'ın mevkii ve oynadığı takımlar!



Victor Nelsson Kimdir?

Galatasaray'ın transfer listesindeki Victor Nelsson 14 Ekim 1998 tarihinde Danimarka'nın Hornbak kentinde dünyaya geldi. 22 yaşındaki oyuncu futbola FC Nordsjaelland Altyapısında başladı. 1,85 boyuna sahip olan oyuncu genellikle sağ ayağını kullanıyor. Kopenhag forması giyen genç oyuncunun 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun en yüksek piyasa değeri 5 Milyon Euro, güncel piyasa değeri ise 3,5 Milyon Euro.



Nelsson'ın Mevkii ve Oynadığı Takımlar

Victor Nelsson futbol kariyerine 2015 yılında başladı. FC Nordsjaelland Altyapısında futbola başlayan oyuncu sırasıyla, FC Nordsjaelland U19 ve FC Nordsjaelland formaları giydi. Genç oyuncu şu an FC Kopenhag forması giyiyor. Kariyeri boyuncu 189 maçta mücadele eden Nelsson, 38 sarı kart 1 kırmızı kart gördü. Danimarkalı savunma oyuncusu forma giydiği maçlarda 15.982 dakika sahada kalmayı başardı.