Galatasaray'a Gedson Fernandes'ten müjdeli haber!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Gedson Fernandes için beklemeye geçmişti. Portekizli yıldız için Benfica cephesinde umut verici gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'a Gedson Fernandes'ten müjdeli haber!
Galatasaray'a Gedson Fernandes'ten müjdeli haber!
GİRİŞ 08.08.2021 19:14 GÜNCELLEME 08.08.2021 19:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Gedson Fernandes konusunda Benfica cephesinde Sarı-kırmızılıları mutlu eden gelişmeler yaşandı. Benfica teknik direktörü Jorge Jesus, Gedson'a Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Spartak Moskova maçında süre vermemişti. Ligdeki Moreirense karşılaşmasında ise Gedson Fernandes 83. dakikada oyuna dahil oldu.

PERFORMANSI HİÇ BEĞENİLMEDİ

Uzatmalar dahil 16 dakika sahada kalan Gedson Fernandes, yaptığı top kayıpları ve pas hatalarıyla teknik direktör Jorge Jesus'u ve Benfica taraftarını çıldırttı.

16 dakikada 15 kez topla buluşan 22 yaşındaki futbolcu, 4 kez top kaybı yaptı. %70 pas isabetiyle oynayan Gedson, uzun pas, şut veya orta açmazken, takımında en düşük maç puanı alan 3. oyuncu oldu.

MAÇ SONU KUTLAMALA KATILMADI

2-1 kazanılan maç sonrası Benficalı futbolcular taraftara gidip galibiyeti kutlarken Gedson'ın arka planda kaldığı, kutlamaya katılmadığı ve mutsuz olduğu gözlerden kaçmadı.

TARAFTAR SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERDİ

Moreirense'yi 2-1 ile geçen Benfica'da taraftarlar, galibiyeti unutup Gedson Fernandes'in performansını konuştu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda genç oyuncudan verim alınamadığı, yolların ayrılmasının en mantıklı şey olacağı şeklinde ifadeler yer aldı.

"JESUS İLE GÖRÜŞTÜ, AYRILMAK İSTEDİĞİNİ İLETTİ"

Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre; Gedson Fernandes, Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus ile gerçekleştirdiği görüşmede takımdan ayrılmak istediği iletti.

Haberde, Galatasaray'ın Gedson transferi konusunda kararlılığını sürdürdüğü belirtildi.

FATİH TERİM'İN GEDSON AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Benfica'nın Gedson Fernandes'i vermek istemediğini söylerken, "Gedson Galatasaray'da çok mutlu oldu, biz de onu seviyoruz ancak bu sene Gedson'u vermek istemediklerini söylediler. Buna rağmen 1 Eylül'e kadar bazı şeylerin değişmesini bekliyoruz. Her an her şey olabilir ama son cümleleri buydu. Hatta Türkiye'den başka kulüplerin de talip olduğu haberleri vardı ama onun Galatasaray'dan başka yerde oynayacağını açıkçası düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 6
  • Galatasary 2 yıl önce Şikayet Et
    İlerleyen yaşta değerlenir biz kar yaparız bu yaşta alirsak
    Cevapla
  • Mantık 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi oyuncu tabi Galatasaray’a gitmek ister orada kazandığının 2-3 katını kazanacak adam parasına bakıyor herkes gibi kim daha fazla kazanmak istemez ki
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    önceki seneler bizim takımda oynayan fernando gibi oyuncular bulup almaları lazım ,gedson takımımıza ilk geldiğinde vasatttı son haftalarda biraz iyiydi bundan sonra kiralık oyuncular değilde bonservisiyle oyuncu alınmalı ,kiralık oyuncuları getirip parlatıyorlar oyuncu takımına dönüyor takımına faydası oluyor bonservis olarak,takımımız bu oyuncuya endeksli olmamalı iyi oyuncular bulup bonservisiyle almalı.
    Cevapla
  • Oguzhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletin çöp dediği adamin peşinde bizimkiler. Bırakın arkadaş peşini başka adam mı kalmadi. Adam tel tel dökülüyor ikinci emre mor vakası olmasin
    Cevapla
  • Hasır 2 yıl önce Şikayet Et
    performansı beğenilmeyen adamı almak için can atıyoruz..?
    Cevapla
  • Üüüüü 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam bilerek kötü oynamış göndersinler beni diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle