Barış Alper Yılmaz kimdir, nereli? Barış Alper Yılmaz'ın mevkisi ve oynadığı takımlar!

Galatasaray yeni transferi Barış Alper Yılmaz'a imza attırdı. Transferde hareketli günler yaşayan Sarı Kırmızılılar Teknik Direktör Fatih Terim'in verdiği liste doğrultusunda hamlelerini yapıyor. Aslan orta sahada rotasyonlu bir kadroya sahip olmak için genç yıldız adayı Barış Alper Yılmaz'ı transfer etti. Peki, Galatasaray'ın yeni transferi Barış Alper Yılmaz kimdir, nereli? İşte mevkisi ve oynadığı takımlar!

Barış Alper Yılmaz kimdir, nereli? Barış Alper Yılmaz'ın mevkisi ve oynadığı takımlar!
Barış Alper Yılmaz kimdir, nereli? Barış Alper Yılmaz'ın mevkisi ve oynadığı takımlar!
GİRİŞ 12.07.2021 12:18 GÜNCELLEME 12.07.2021 12:18

Barış Alper Yılmaz kendisini Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Sezona hızlı bir giriş yapan Sarı Kırmızılılar transferde gaza bastı. Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk gibi yerli isimleri kadrosuna katan Aslan, yeni sezon öncesi orta saha bölgesinde de rotasyonlu bir takıma sahip olmak adına yerli kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz'la da anlaşmaya vardı. Oynadığı futbolla ve genç yaşıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan yıldız adayı oyuncu önümüzdeki sezonda Sarı Kırmızılı formayı giyecek. Peki, Galatasaray'ın yeni transferi Barış Alper Yılmaz Kimdir? İşte mevkisi ve oynadığı takımlar...



Galatasaray'ın Yeni Transferi Barış Alper Yılmaz Kimdir?

Galatasaray'ın yeni transferi Barış Alper Yılmaz 23 Mayıs 2000 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. Futbola Rize Özel İdare Spor'da başlayan Barış, 4 yıllık profesyonel futbol kariyeri içerisinde kendini Sarı Kırmızılılara bağlayan imzayı attı. TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig gibi liglerde boy gösteren yıldız adayı oyuncu, bu klasmanlarda 79 karşılaşmaya çıktı. Toplamda 3816 dakika süre bulan kanat oyuncusu 9 gol 5 asist yaptı.



Barış Alper Yılmaz'ın Mevkii ve Oynadığı Takımlar!

Genç yıldız adayı Barış Alper Yılmaz futbola Rize Özel İdare Spor'da başladı. 2017-2018 sezonunda Ankara Demirspor'a transfer oldu. 2020-2021 sezonunda ise Ankara Keçiörengücü forması giydi. Barış 9 Temmuz 2021 tarihinde ise kendisini 2026 yılına kadar 5 sene Sarı Kırmızılılara bağlayan sözleşmeye imza attı. Asıl mevkii sol kanat olan oyuncu ayrıca sağ kanat ve santrafor bölgelerinde de forma giyebiliyor. Ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanan oyuncunun en yüksek ve güncel piyasa değeri 1 Milyon Euro.