PSV Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte PSV GS maçı muhtemel 11'leri!

Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda deplasmanda PSV'e konuk oluyor. Turnuvada gruplara kalmadan önce 3 eleme maçı oynayacak olan temsilcimiz rakibini yenerek avantaj elde etmek istiyor. Hollanda Ekibi ise sahasında oynayacağı maçı kazanarak deplasmana rahat gitmenin planlarını yapıyor. Peki, PSV Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte PSV GS maçı muhtemel 11'leri!

PSV Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte PSV GS maçı muhtemel 11'leri!
PSV Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte PSV GS maçı muhtemel 11'leri!
GİRİŞ 12.07.2021 12:15 GÜNCELLEME 12.07.2021 12:15

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçlarının ilkinde Galatasaray deplasmanda PSV ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan sezonda ligi 2. sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligine ön eleme maçları oynayarak katılma hakkı kazanan Sarı Kırmızılılarda hedef galibiyet. Avrupa Kupalarının tecrübeli takımlarından biri olan Kırmızı Beyazlılar ise evinde oynayacağı ilk maçı kazanarak deplasmana avantajlı skorla gitmenin planlarını yapıyor. Peki, futbolseverlerin merakla beklediği PSV Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte PSV GS maçı muhtemel 11'leri...

PSV Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçının ilkinde Philips Stadion'da PSV'e konuk oluyor. 21 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan maçın başlama tarihi henüz belli değil. Karşılaşmanın hakemleri ise UEFA tarafından atanmadı. İki takım arasında oynanacak olan rövanş maçı ise 28 Temmuz Çarşamba günü Türk Telekom Stadyumunda olacak. 

İşte PSV GS Maçı Muhtemel 11'leri!

PSV: Drommel, Teze, Andre Ramalho, Obispo, Max, Sangare, Rosario, Madueke, Götze, Vertessen, Zahavi

GS: Muslera, Yedlin, Alpaslan, Öztürk, Ömer Bayram, Luyindama, Ryan Babel, Oğulcan, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Sofiane Feghouli, Mostafa Mohamed

Galatasaray PSV Arasında Oynanan Maçlar

Galatasaray ve PSV 2001 yılından bu yana Avrupa kupalarında 6. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha öne 5 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda PSV 4 kez galip gelirken, Galatasaray 1 maçta kazanabildi. Geride kalan maçlarda iki takım hiç berabere kalmadı.