Adana Demirspor İngiliz santraforu istiyor... Son dakika Adana Demirspor transfer haberi!

Adana Demirspor İngiliz santraforu istiyor! Süper Lig'in yeni ve iddialı ekiplerinden olan Mavi Şimşekler güçlü bir takım kurarak lig de kalıcı olmanın peşinde. Tecrübeli Teknik Adam Samet Aybaba'nın yönetime verdiği liste doğrultusunda hareket eden Adana Ekibi yıldız isimlerle temas halinde. Mavi Beyazlıların son bombası İngiltere'den. İşte son dakika Adana Demirspor transfer haberi...

Adana Demirspor İngiliz santraforu istiyor... Son dakika Adana Demirspor transfer haberi!
Adana Demirspor İngiliz santraforu istiyor... Son dakika Adana Demirspor transfer haberi!
GİRİŞ 05.07.2021 11:31 GÜNCELLEME 05.07.2021 11:31

Adana Demirspor İngiliz santraforu istiyor! Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimindeki Adana Ekibi daha güçlü ve Süper Lig'de istikrar gösterecek bir takım kurmak için transferde gaza bastı. Özellikle dünya çapında yıldız isimlerle görüşen ve bu oyuncuları Adana'ya davet eden Mavi Şimşeklerin kurmayları taraftarını heyecanlandıracak transferler gerçekleştirmek için büyük çaba sarf ediyor. Adana Temsilcisi için ortaya atılan son iddia ise şu an serbest statüde olan Britt Assombalonga oldu. Futbol severler için işte son dakika Adana Demirspor transfer haberi...



Britt Assombalonga İçin Adana Demirspor İddiası

Transferde hızlı günler geçiren Adana Demirspor flaş transferi Younes Belhanda'dan sonra bir yıldızı daha kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. En son İngiliz Ekiplerinden Middlesbrough forması giyen Kongo asıllı hücum oyuncusu şu an serbest statü de bulunuyor.

Mavi Şimşeklerin kurmayları bonservis ücreti ödemeyecekleri için bu transfere sıcak bakıyor. Öte yandan 28 yaşındaki santrafor oyuncusuyla maddi konularda anlaşılırsa iş imzaya kalacak. Adana Temsilcisinin kurmayları oyuncuyla anlaşabilirse, iş imzaya kalacak. 



Britt Assombalonga Kimdir, Hangi Takımlarda Oynadı?

Adana Demirspor'un gündemindeki Kongo asıllı İngiliz futbolcu Britt Assombalonga 6 Aralık 1992 tarihinde Zaire'nin Kinshasa kentinde dünyaya geldi. Futbola Watford Altyapısında başlayan oyuncu kiralık olarak sırasıyla Braintree Town, Southend United, formaları giydi.

Daha sonra 1.9 Milyon Euroya Peterborough United takımına transfer olan oyuncu, buradan 6.9 Milyon Euroya Nottingham Forest'a ve son olarak 17 Milyon Euro gibi astronomik bir rakamla en son forma giydiği Middlesbrough'a transfer oldu. Oyuncunun mevcut piyasa değeri 3 Milyon Euro.