Giresunspor'a Süper Lig oyuncusunun peşinde... Son dakika Giresunspor transfer haberi!

Giresunspor'a Süper Lig oyuncusunun peşinde! Süper Lig'in yeni ekiplerinden biri olan Giresunspor transferde ince eleyip sık dokuyor. Yeşil Beyazlı Karadeniz Temsilcisi geride kalan sezonda başarıda katkı sahibi olan oyuncuları elinde tutarak, takıma yeni yıldız isimler getirmeyi planlıyor. Çotanakların yeni hedefi ligin tecrübeli ismi. İşte, son dakika Giresunspor transfer haberi!

Giresunspor'a Süper Lig oyuncusunun peşinde... Son dakika Giresunspor transfer haberi!
Giresunspor'a Süper Lig oyuncusunun peşinde... Son dakika Giresunspor transfer haberi!
GİRİŞ 05.07.2021 13:37 GÜNCELLEME 05.07.2021 13:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Giresunspor'a Süper Lig oyuncusunun peşinde! Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Çotanaklar, takıma yıldız oyuncuları katarak sezonu iyi bir yerde bitirmenin hesaplarını yapıyor. Transferde aceleci davranmak istemeyen Yeşil Beyazlıların kurmayları ligi yakından tanıyan, tecrübeli ama maliyetsiz isimleri listenin başına aldı. Karadeniz Temsilcisinin yeni hedefi ise Daha önce Galatasaray'da da forma giyen, şu an Fenerbahçe'de top koşturan Sinan Gümüş. Futbol severler için İşte son dakika Giresunspor transfer haberi!



Sinan Gümüş Her An Giresunsporlu Olabilir!

Transferde aceleci davranmayan ve takımı tecrübeli isimlerle takviye etmek isteyen Giresunspor kurmayları, Fenerbahçe forması giyen Sinan Gümüş'ü markaja aldı. Yeşil Beyazlıların Başkanı Hakan Karaahmet yaptığı açıklamalarda, "Fenerbahçe'den Sinan Gümüş ile ilgileniyoruz" demişti.

Bu transferde şu ana kadar herhangi bir sorun olmazken, Sarı Lacivertliler takımın başına gelecek olan yeni hocanın kararıyla kanat oyuncusunun gidişine onay verebileceğini belirtti. Kadıköy Temsilcisinin başına Vitor Pereira'nın geleceği haberleri çıktıktan sonra, tecrübeli hocanın Sinan için planları beklenmeye başlandı.




İşte Sinan Gümüş'ün Oynadığı Takımlar

Giresunspor'un transfer listesindeki Sinan Gümüş, 15 Ocak 1994 tarihinde Almanya'nın Pfullendorf kentinde doğdu. Futbola TSV Aach-Linz Altyapısında başlayan Sinan sırasıyla, SC Pfullendorf Altyapısı, SC Pfullendorf U17, VfB Stuttgart U19, VfB Stuttgart II, Galatasaray, Genoa, Antalyaspor ve Fenerbahçe formaları giydi. Sarı Lacivertliler 2023'e kadar sözleşmesi bulunan sağ kanat oyuncusu, geride kalan sezonda 20 maçta forma giydi, 3 gol 1 asist yaptı. Sinan Gümüş'ün mevcut piyasa değeri 1.1 Milyon Euro.

YORUMLAR 1
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    1 Milyonunu fener ödesin 100 binini de Giresunspor kiralama bedeli olarak versin.
    Cevapla