Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Asbaşkan açıklamıştı! Görüşmeler başladı...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Transfer de gaza basan Siyah Beyazlılar yeni sezon öncesi kadrosunu yıldız isimlerle takviye etmek istiyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın ile sözleşme yeniledikten sonra takıma katkı verecek isimler üzerinde duran Kara Kartal'da ilk hedef Edin Dzeko, Alex Teixeira, Fernando ve Diego Costa. İşte Asbaşkan Emre Kocadağ'ın açıkladığı görüşülen tüm isimler!

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Asbaşkan açıklamıştı! Görüşmeler başladı...
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Asbaşkan açıklamıştı! Görüşmeler başladı...
GİRİŞ 02.07.2021 11:19 GÜNCELLEME 02.07.2021 11:19

Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ görüşülen isimleri açıkladı! Transferde hareketli günler yaşayan şampiyon Kara Kartal içerde ve dışarda görüşmelerini sıkılaştırdı. Özellikle Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın takımda kalmasını ve takımda görmek istediği isimler üzerinde yoğunlaşan Siyah Beyazlılarda imzalar her an atılabilir. Beşiktaş'ta ilk hedef Edin Dzeko, Alex Teixeira, Fernando ve Diego Costa.Tüm çalışmalarını bu isimler üzerine yapan Kara Kartal, iç transferde ise Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal'ı bitirmek istiyor. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...



Asbaşkan Kocadağ Açıkladı, "Bu İsimlerle İlgileniyoruz"

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş'ta, Asbaşkan Emre Kocadağ tranfer gündemine dair açıklamalar yaptı. Dzeko, Alex Teixeira, Fernando ve Diego Costa gibi isimlerin transferleri hakkında da konuşan Kocadağ, "Alex Teixeira ve Fernando, Beşiktaş'ta oynayabilecek seviyedeler. Alex Teixeira, sonuçta bonservisi elinde olan bir oyuncu. Bizim değerlendirebileceğimiz bir oyuncu. Mevkisel anlamda oyuncu eksilirse, Alex Teixeira yerine koyulabilecek bir oyuncu. İstediğimiz şartlara gelir mi? ona bakmak lazım.

Avrupa'da isim yapmış isimlerle, şartları uyuyorsa birçok kulüp ilgileniyordur. Bu hangi isim olacak, kimle hangi noktaya geldik, bunu söylemem doğru olmaz. Diego Costa'nın bonservisi elinde, bizim şartlarımıza uyarsa olur. Birçok kulüp ilgileniyordur. Ancak projeye inanıyor mu, biz oyuncuya inanıyor muyuz, hoca inanıyor mu? Bu denklemler bir araya gelirse transfer olur. Bir oyuncuya yakınız gibi bir şey yok." şeklinde konuştu.



İlk Hedef Tecrübeli Santrafor Edin Dzeko!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah Beyazlılar’ın, bu doğrultuda listesine bir ekleme yaptığı ortaya çıktı. Fanatik'in haberine göre, İtalya Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko’nun Kara Kartal’ın radarına girdiği öğrenildi. İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre Beşiktaş’ın 35yaşındaki futbolcunun menaceriyle temas kurduğu ve şartlarını sorduğu ifade edildi.



On Numaraya On Numara İsim Alex Teixeira

Kara Kartal aradığı 10 numarayı buldu. Beşiktaş'ın hücuma yönelik orta saha transferi hedefinde ilk sırada bulunan Alex Teixeira ile pazarlıklar hız kesmeden sürüyor. Siyah Beyazlılar, 31 yaşındaki yıldızın istediği yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 3 milyon Euro imza parasını çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Josef de Souza'nın desteğiyle aşağı çekmeyi başardı. Para da anlaşılırsa yıldız oyuncu Beşiktaş forması giyecek. 



Ön Liberoya Brezilyalı Fernando

Orta saha da rakiplere geçit vermeyecek bir dinamo arayan Beşiktaş'ta hedef Fernando Beijing Guoan’la yol ayrımında bulunan Fernando’dan da bonservisini alıp boşa çıkmasını isteyen yönetim, 29 yaşındaki futbolcudan bu konuda haber bekliyor. Deneyimli ön liberonun da menaceri aracılığıyla Çin kulübüyle sözleşmesini feshetmek için yoğun çaba harcadığı kaydedildi. Oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. 



Diego Costa İçin En İdiialı Aday Beşiktaş

Beşiktaş Diego Costa için bastırıyor. La Liga ekibi Atletico Madrid’le Ocak ayında yollarını ayırmasının ardından boşa çıkan Diego Costa, Kara Kartal’ın radarına girmişti. 32 yaşındaki başarılı golcüye son olarak 2.5 milyon Euro’dan 2 yıllık kontrat teklifinde bulunan yönetim, tecrübeli ismin vereceği cevabı bekliyor. Tatilini sürdüren Brezilya asıllı İspanyol forvetin kararı merakla bekleniyor. Portekiz ekibi Benfica ve Beşiktaş ’ın yarıştığı Costa’da, Kara Kartal’ın Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılıyor olması Siyah-Beyazlılar’ı bu konuda öne çıkarıyor.