Emre Kocadağ: Diego Costa ile görüşüyoruz

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, yönetimle Sergen Yalçın arasında yaşanan ve yeniden anlaşmayla sonuçlanan görüşme sürecini anlattı.

Emre Kocadağ: Diego Costa ile görüşüyoruz
Emre Kocadağ: Diego Costa ile görüşüyoruz
GİRİŞ 30.06.2021 22:52 GÜNCELLEME 30.06.2021 22:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, geçen sezonu iki kupayla tamamlayan teknik direktör Sergen Yalçın ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ, yönetimle Sergen Yalçın arasında yaşanan ve yeniden anlaşmayla sonuçlanan görüşme sürecini anlattı.

TRT Spor'a konuşan Kocadağ "Sergen Yalçın dışında başka bir teknik adamla görüşmedik. Hiçbir zaman B planımız olmadı. Sergen Hoca ile anlaşacağımızı biliyorduk" dedi.

Emre Kocadağ "Hocamızla yola çıkarken uzun vadeli düşünmüştük. Bakmayın 1.5 senelik kontrat yaptığımıza. Bu başarının geleceğine inanıyorduk. Spor medyasına gündem olsun diye uzatalım dedik (!) Stresli ve çekişmeli bir sezon geçti. Bu dönemden sonra hocamız da biraz dinlenmek istedi. Ankara dönüşü görüşme talebimizi ilettik. Hoca zaten kupa maçından sonra 'Bir dönem futbol konuşmak istemiyorum, yoruldum' dedi. Bunu zaten söylüyordu. Gerçekten yorulmuştu. Başkan da yoruldu, ben de yoruldum. Aslında bu süreç olması gerektiği gibi gitti, sürece sosyal medya manipüle etti. Bizim başımıza bela, bazı insanlar var orada. Açıktan muhalefet etmiyorlar, troll'lerle manipüle ediyorlar. Süreç de etkilendi bundan. Öyle bir ortam ki. O, onu dedi; bu, bunu dedi. Sergen Yalçın bir profesyonel. Kontrat şartlarını konuşması kadar doğal bir şey yok. Bizim de kulübün menfaatleri doğrultusunda isteklerimizi konuşması normal. 1.5 sene beraber bir yol yürüdük. Eksik gördüğümüz bazı şeyleri söylememiz doğal. Hala hocası olmayan takımlar var. Rakibimizin biri, seçim süreci vardı. İnanın bizim sürecin yarısı kadar konuşulmadı. Sergen Yalçın dışında başka bir teknik adamla görüşmedik. Hiçbir zaman B planımız olmadı. Sergen Hoca ile anlaşacağımızı biliyorduk. Sözleşme uzatacağımıza o kadar inanıyordum ki" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Emre Kocadağ "Transfer yapmak istiyoruz ama limitler bizi zorluyor. Beşiktaş'ın kriterlerine uygun şekilde transfer yapacağız. Transferde oyuncuların profesyonellik seviyelerine önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

"Diego Costa ile görüşüyoruz"

"Diego Costa ile görüşüyoruz, şartlarımıza uyarsa transfer etmek isteriz"

"Kaan Ayhan'ı Beşiktaş'ta görmek isteriz"

"Kaan Ayhan'ı Beşiktaş'ta görmek isteriz. Kulübüyle temas kurmak istiyoruz. Sörloth ile bir ilgimiz yok" dedi.

"Kenan Karaman'la ilgili bir noktaya geldik. Ancak şartlarla ilgili görüşmeler devam ediyor. Bizim istediğimiz şartlara gelirse, olabilir. Bu görüşmelerin %80'ini Erdal Torunoğulları yürütüyor."

"Rosier ile bir noktaya geldik"

Valentin Rosier ile bir noktaya geldik. Oyuncu kalmak istiyor, kulübüyle görüşüyoruz. Ghezzal da kalmak istiyor, biz de istiyoruz. Hocamız da istiyor. İki kulüple görüşüyoruz. İstediğimiz noktaya gelmesi vakit alacaktır, sabredeceğiz. Olmazsa, alternatifler var"

"Salih Uçan inşallah pazartesi kampta olacak"

"Salih Uçan inşallah pazartesi kampta olacak. Atiba'yla uzatacağız. Gökhan Töre'yle uzatmayı planlıyoruz. Dorukhan'la devam etmek istiyoruz, o yurtdışında devam etmek istediğini belirtti. Biz onu çok seviyoruz, 'Anlaşamazsan kapımız sana açık' dedik."

"Ersin Destanoğlu için resmi bir teklif yok"

"Ersin Destanoğlu için şu anda bir resmi teklif yok. Ersin, Utku ve Emre ile devam etme noktasında kararımızı aldık."

"Dzeko olur, başkası olur"

"Forvete iki takviye yapmamız lazım. Beşiktaş'ta hep bir üst düzey forvet oldu, yine olması için girişimlerimiz var. Dzeko listemizde, bu tip oyuncularla görüşmemiz normal. Dzeko olur, başkası olur. Bunlarla görüşeceğiz, kim olur bilemiyorum. Birini getirmek için uğraşacağız. Şu an Roma'nın sözleşmeli oyuncusu ve olma ihtimali yok."

"Serbest oyuncuların hepsine bakıyoruz"

"Alex Teixeira ve Fernando, Beşiktaş'ta oynayabilecek seviyede. Serbest oyuncuların hepsine bakıyoruz. Sonuçta bonservisleri elinde. O bölgede kalabalığız ama oyuncu eksilirse, olabilir. Şartlar ne olur, bizim istediğimiz şartlara gelir mi, bakmak lazım."

"Hulk ile belirli bir noktaya gelmiştik"

Devre arasında Hulk'la görüştüklerini aktaran Kocadağ, "Devre arasında Hulk ile belirli bir noktaya gelmiştik ama Cenk Tosun fırsatı gelince ona yöneldik. Transferlerde oyuncuların profesyonellik seviyelerine önem veriyoruz. Bizim için transferde ekonomi, oyuncunun karakteri ve hocanın isteği önemli."  dedi.

YORUMLAR 4
  • Rıfat 2 yıl önce Şikayet Et
    Süreci iyi yönettiniz bunu herkes iyi biliyor.Cokta yoruldunuz,dinlenmissinizdir.Artik tesfik primlerini dönen oyunları anlatırsınız...Bekliyoruz...
    Cevapla
  • Dembaba 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman görüşmeyin, emekli tüm sezonda 7 maç oynayan adamı istemiyoruz, afrikadan genç getirin, bupenzayı kiralayın, nereden buluyorsunuz yaşlı adamı, yoksaa yaşlılarla paraları böliüşüyormusunuz, yaşlı alacaksak guaresma yı getirin bari taraftar seviyor
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    biliyoruz
    Cevapla
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Costa kimdir başkan. Nereden buluyorsunuz böyle bitik adamlari. İkinci falcao vakası olur
    Cevapla