Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oluyor! Sarı Lacivertlilerde imzalar atılıyor...

Süper Lig'de şampiyonun arkasında 3. olan ve bir seneyi daha kupasız kapatan Fenerbahçe'de değişim rüzgarları esiyor. Başkan Ali Koç ve yöneticilerinin Sarı Lacivertli takımdaki ilk gündemi yeni teknik patron. Alınan başarısız sonuçların tamamen teknik direktör kaynaklı olduğunu savunan yönetim, Kadıköy Ekibi için yeni hocayı belirlemeye çalışıyor. Peki, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu mu? Sarı Lacivertlilerde imzalar atılıyor...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oluyor! Sarı Lacivertlilerde imzalar atılıyor...
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oluyor! Sarı Lacivertlilerde imzalar atılıyor...
GİRİŞ 28.06.2021 10:34 GÜNCELLEME 28.06.2021 10:34

Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe'de teknik direktör bilmecesi çözülmeye başlıyor. Geride kalan sezona Erol Bulut'la başlayan, ancak istediği verimi alamayıp yoluna Emre Belözoğlu'yla devam eden Sarı Lacivertliler, yeni sezona yeni hocasıyla başlamak istiyor. Transfer sezonunun açılmasıyla beraber yeni oyuncuları kadrosuna katmaya başlayan Kadıköy Ekibinin yönetimi, teknik direktörsüz bir şekilde imzaların atılması ve anlaşmaların yapılmasından dolayı taraftarlar tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu. Bu durumdan rahatsız olan Sarı Lacivertlilerin kurmayları bir an önce bu işi bitirmek istiyor. İlk etapta temasa geçilen hocalar ise Paulo Fonseca, Joachim Löw, Marco Silva ve Paulo Sousa. Peki, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu mu? Sarı Lacivertlilerde imzalar atılıyor...



Başkan Ali Koç Alman ve ya Portekizli Hoca İstiyor

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında yeni gelecek hocanın Alman ve ya Portekiz futbolundan ve sisteminden olacağını, bu futbol anlayışının yönetim olarak benimsendiğini ifade etmişti. Bu açıklamalardan yola çıkarak en çok üzerinde durulan isim Joachim Löw olsa da, Portekiz futbolunun önemli isimleri de göz ardı edilmiyor. 

İşte Sarı Lacivertlilerin Hoca Adayları!

Teknik Direktör transferini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe'de en çok istenen hocalardan olan Paulo Fonseca, Joachim Löw, Marco Silva ve Paulo Sousa hakkında bilinmeyenler... İşte Sarı Lacivertlilerin teknik direktör adayları!



Alman Ekolünden En Güçlü Aday Joachim Löw

Sarı Lacivertliler artık teknik direktörünü belirlemek istiyor. Fenerbahçe'de Alman ekolünden en güçlü aday Joachim Löw. Tecrübeli teknik adam daha önce kısa bir Fenerbahçe macerası yaşamıştı. Şu an boşta olan Alman Teknik Direktör yeşil ışık yakması durumunda Kadıköy Ekibinin kurmaylarıyla bir araya gelip detayları konuşacak. Ayrıca Löw daha önce FC Tirol'u, Austria Wien'i ve Almanya Milli Takımını çalıştırmıştı.



Portekizliler Arasında İlk Tercih Marco Silva

Başkan Ali Koç'un Portekiz ekolünü de öne sürmesinden sonra kulislerde Silva ismi anılmaya başlandı. Estoril Praira, Sporting'ten sonra Yunan Olympiakos, İngiliz ekipleri Hull, Watford ve Everton'ı çalıştırdı. Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk 44 yaşındaki hoca, Sporting'le de Portekiz Kupası'nı kaldırdı. Son görev yaptığı Everton'da beklentilerin altında kaldı. Ancak genç teknik adam hırsı ve isteğiyle göze çarpan isimlerden biri oldu.



Silva Olmazsa İbre Fonseca'ya Dönecek

Yine Özellikle Portekizli olması dolayısıyla Fonseca ismi öne çıkıyor. 48 yaşındaki teknik adam, Despertivo Aves, Paços Ferreira, Porto ile Braga'dan sonra Ukrayna ekibi Shakhtar ve son olarak İtalyan Roma'yı çalıştırdı. Ülkesinde Portekiz Süper Kupa ve Portekiz Kupası'nı kazandı. Shakhtar ile Ukrayna'da 3 lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı. Son olarak Roma'yı çalıştıran Portekizli B planı olarak düşünülüyor.



Paulo Sousa Olursa Sürpriz Olmaz

Fenerbahçe'nin bir diğer Portekizli çalıştırıcı adayı ise Paulo Sousa. Polonya ile EURO 2020'de görev alan 50 yaşındaki Portekizli, QPR, Swansea, Leicester, Videoton, M.Tel Aviv, Basel, Fiorentina, Quanjian, Bordeaux'u çalıştırdı. Basel ile İsviçre'de şampiyonluk yaşayan tecrübeli hoca, bir önceki takımı Bordeaux'da tutunamadı. Diğer Adaylar arasında yaş olarak tecrübesi ile öne çıkan Sousa ile anlaşılırsa sürpriz olmayacak.