Saran'dan Aziz Yıldırım'a sert tepki! 'Kınıyorum'

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısındaki söylemlerine sarı-lacivertli camianın önde gelen isimlerinden Sadettin Saran eleştiride bulundu.

Saran'dan Aziz Yıldırım'a sert tepki! 'Kınıyorum'
Saran'dan Aziz Yıldırım'a sert tepki! 'Kınıyorum'
GİRİŞ 25.06.2021 09:25 GÜNCELLEME 25.06.2021 09:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısındaki söylemlerine sarı-lacivertli camianın önde gelen isimlerinden olan Sadettin Saran eleştiride bulundu.

Sadettin Saran; "Ali Koç'un üç yılını eleştirmek başka şeydir; seçilmiş Fenerbahçe başkanına hakaret, aşağılama başka..." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Başkanın tabii ki yanlışları olmuştur. Bize düşen, başkanın hatalarından ders çıkartarak başarılı olması yönünde, onun etrafında kenetlenmektir. Dolayısıyla, eski başkan Aziz Yıldırım'ın her şeyden önce üslubunu kabul edilemez buluyorum."

KABUL EDİLEMEZ !.. 

Önceki yıllarda kulübe hizmet etmiş Saran her fırsatta camiaya destek olmaya devam ederken hiç kimsenin kendisini kulübün üzerinde göremeyeceğine vurgu yaparak sözlerini şöyle tamamladı: 

"Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim" demesi ne demektir? 

Bu söylem Fenerbahçe değerlerine, kültürüne tamamen aykırıdır. Hiç kimse kendini 1907'de kurulmuş Fenerbahçe'nin üzerinde göremez. Fenerbahçe halkındır, "ben Fenerbahçeliyim!" diyen herkesindir. Aziz Bey'i bu konuda sonuna kadar kınıyorum. 

Bu tip söylemler Fenerbahçe'ye bir şey katmaz; sadece zarar verir."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı Fenerbahçe'lilerin anlama güçlüğü çektikleri görülüyor.
    Cevapla
  • sportmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak bu ifadeyi ben de yadırgadım ."Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim" cümlesine ben de anlam veremedim.1907 yılın da kurulmuş köklü bir kulüp bu ifadeyi hak etmiyor...Diğer değerlendirmeleri ve eleştirileri ayrı değerlendirilir...Ama bu cümle kabul edilir bir cümle değil...
    Cevapla
  • Harbi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Aziz yıldırım kendini melek gibi gösteriyor. Kendini eleştiriyo diye tribünleri taraftarlara kapattırdı. Daha nice yalanlar. Ve sakat olduğunu bile bile Van Persie transferini yaptı kulübün parasını çöp yaptı daha nice boş transfer
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koch trollerini, medya maymunlarını anladıkda Saran efendi neyin kafasında.Takım 3 yıl üst üste şampiyon olmuş gibi tepki gösteriyorlar.Ali Koch Fener i nasıl yönettiyse , CHP de benzer çapsızlıkta ülke yönetimine talip Allah korusun.İki taraf nedense birbirine toz kondurmuyorlar.
    Cevapla
  • Ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı Aziz Yıldırım Fenerbahçe için neler yaptığını itiraf edecek işte o zaman söyleyecek sözünüz kalmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle