Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor Sörloth'un peşinde! Süper Lig'in devleri Norveçliyi istiyor!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor Sörloth'un peşinde! Süper Lig'in devleri Norveçliyi istiyor. Bu sene ligi şampiyon tamamlayan ancak gol yollarında problem çeken Beşiktaş'ta hedef Sörloth. Santraforlarından istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de Norveçli oyuncu için Leipzig'e teklif götürdü. Son olarak yıldız oyuncunun eski takımı olan ve önceliğe sahip olan Trabzonspor, maliyeti karşılayabilirse Alexander Sörloth'a imza attırmak istiyor!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor Sörloth'un peşinde! Süper Lig'in devleri Norveçliyi istiyor!
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor Sörloth'un peşinde! Süper Lig'in devleri Norveçliyi istiyor!
GİRİŞ 21.05.2021 15:22 GÜNCELLEME 21.05.2021 15:37

Süper Lig'in devleri Norveçli Yıldız Oyuncu Alexander Sörloth'a talip oldu! Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor Leipzig'de aradığını bulamayan ve istatiksel olarak takım arkadaşlarının gerisinde kalan Sörloth'un peşinde. Sezonu iki kupayla tamamlayarak taraftarının gönlünde taht kuran Beşiktaş, transferde de fark yaratmak istiyor. Kara Kartal Alexander Sörloth'u transfer etmek için düğmeye baştı. Öte yandan bu sezon forvetlerinden istediği verimi alamayan Fenerbahçe ise yıldız oyuncuyu kiralamak için Leipzig yöneticileri ile temas halinde. Sözleşmesi gereği oyuncunun transferinde önceliği elinde bulunduran Trabzonspor ise maliyetini karşılayabilirse Norveçli'ye imza attıracak. İşte Alexander Sörloth transferinde son gelişmeler...

Alexander Sörloth Bordo Mavili formaya yakın! Son dakika Trabzonspor transfer haberi!


Kara Kartal Alexander Sörloth'a Pençeyi Taktı!

Skorer'in haberine göre, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, yeni sezonda transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Kartal, gündemine Sörloth'u aldı. Leipzig yönetiminin Norveçli yıldızı kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı ifade edildi. Sörloth için devreye Süper Lig devi girdi.

Sakatlanan Cenk Tosun'un kiralık sözleşmesinin bitmesinden dolayı kulübüne geri dönecek olmasından dolayı siyah beyazlılar, Aboubakar ile yeniden anlaşılması halinde dahi forvet hattında tek isim düşünmüyor. Beşiktaş Sörloth'u kiralamak için girişimlerde bulunacak.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi forvet transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "En az Aboubakar kadar biri lazım, bir de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, bu yüzden forvet konusunda bu sene farklı bakacağız" ifadelerini kullanmıştı.



Fenerbahçe Danimarkalı İçin Liepzig'in Kapısında!

Spor Arena'da yer alan habere göre, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a yazılan Norveçli golcü için Fenerbahçeli taraftarlar da harekete geçti. Sosyal medyada Trend Topic listesinde #ComeToFenerSorloth başlığı yer aldı.

Bu sezon Samatta, Cisse, Thiam gibi oyunculardan beklenen verimi alamayan Sarı Lacivertliler, forvet konusunda hata yapmak istemezken radardaki Marega'nın Suudi Arabistan takımı Al Hilal'a transferiyle birlikte arayışlar yeniden başladı.

Leipzig ile sözleşmesi devam eden Sörloth'u kiralamak isteyen takımlardan biri de Fenerbahçe olabilir. Sarı lacivertli taraftarların da yönetime bu yönde bir talebi bulunuyor. Sezonu şampiyon tamamlayıp Devler Ligi biletini alan Beşiktaş da Norveçli golcüyü listesinde tutarken Galatasaray ile Trabzonspor da bu yarışın içinde.



Şartlar Uyarsa Trabzonspor Eski Oyuncusuna Talip!

Bu sezon rakiplerinin gerisinde kalan ve gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor, eski yıldızı Alexander Sörloth'a talip oldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yaptıkları açıklamalarda oyuncuya yeşil ışık yaktıkları biliniyor.

Maliyeti konusunda tereddüt yaşayan ve geri adım atması olası görünen Bordo Mavililer Alman kulübüne yeni bir teklifle gidecek. Sözleşmesi gereği transfer önceliğinin Trabzonspor'da bulunduğu yıldız oyuncunun takımına 'maaşının yarısını biz yarısını siz verin' denilecek.

Yıllık 4.4 Milyon Euro kazanan ve vergiler çıkarıldığı zaman 2.7 Milyon Euro net kazancı olan oyuncunun yıllık alacaklarının yarısının ödenmesi durumunda Trabzonspor forması giymesi muhtemel görünüyor. Öte yandan patlama yaşadığı takıma dönmeyi sıcak bakan Sörloth'un da önceliğinin Karadeniz Temsilcisi olduğu biliniyor.