Dorukhan Toköz'ün yeni takımı belli oluyor! İşte milli oyuncunun talipleri!

Bu sezon sonunda Beşiktaş'la olan sözleşmesi son bulan Dorukhan Toköz'ün yeni takımı belli oluyor! Avrupa'nın bir çok kulübünden ve Türkiye'den çok ciddi teklifler alan genç yıldızın yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyor. Başta Fenerbahçe olmak üzere Fransa'nın önde gelen ekiplerinden Lille'de Dorukhan'ı kadrosuna katmak isteyen ekiplerden biri. İşte İtalya ve İspanya'dan da takip edilen milli oyuncunun talipleri!

Dorukhan Toköz'ün yeni takımı belli oluyor! İşte milli oyuncunun talipleri!
Dorukhan Toköz'ün yeni takımı belli oluyor! İşte milli oyuncunun talipleri!
GİRİŞ 21.05.2021 12:24 GÜNCELLEME 21.05.2021 12:24

Geçtiğimiz yıllarda iyi bir çıkış yakalayan ve yıldızı Beşiktaş'ta parlayan Dorukhan Toköz'ün yeni takımı belli oluyor! Siyah Beyazlılarla sözleşmesi 31 Haziran tarihinde bitecek olan ve 1 Temmuz'da serbest statü de bulunacak olan genç oyuncunun birçok ligden talipleri var. Kara Kartal'ın Şampiyon Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de "Avrupa'yı istiyor" açıklaması üzerine oyuncunun Lille görüşmeler halinde olduğu iddia edildi. Ayrıca Dorukhan Toköz'ün Fenerbahçe ile görüşmeler halinde olduğu da gelen bilgiler arasında. İtalya Ligi ve İspanya Ligi'nde oynayan yerli oyuncuların da takımlarına Dorukhan'ı önerdikleri biliniyor. Merak eden futbol severler için işte milli oyuncunun talipleri ve yeni adresi...

Dorukhan Fenerbahçe'yle Anlaştı İddiası!

Haberler.com'un haberine göre seçim sürecinde olan Fenerbahçe'de önümüzdeki kadroya katılacak ilk isimler şekillendi. Başkan Ali Koç, adaylığını koyup koymayacağıyla ilgili açıklamasını bugün yapacak, ancak Başkan'ın akıbetine karar vermeden önce Fenerbahçe'ye iki oyuncu kazandırdı.

Sarı-Lacivertliler, Dorukhan ile sezon devam ederken anlaşmaya varmıştı. Fenerbahçe ve Dorukhan'ın bağlılık mukavelesinin 4 yıllık olduğu belirtildi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da Dorukhan'la ilgili pek umut dolu sözler kullanmamıştı.

Kocadağ, "Biz son bir kez daha teklif yapacağız. Bize büyük katkıları oldu, nereye giderse gitsin, nerede oynamak isterse istesin o bizim kalbimizde olacak" ifadesiyle, bir bakıma Dorukhan'ın Fenerbahçe'ye gideceğinin sinyalini vermişti.

Lille Dorukhan'ı Kadrosuna Katmak İstiyor

Sporx'in haberine göre Şampiyonluk kutlamalarına Beşiktaş'a veda gibi bir şarkıyla sahneye çıkan Dorukhan Toköz, yeni sözleşme konusunda Beşiktaş Yönetimi ile anlaşmaya varamamıştı.

Beşiktaş'tan 4 yıllık anlaşma isteyen ve garanti de 1.5 milyon euro maaş bekleyen Dorukhan, siyah-beyazlı yönetimden 800 bin euro cevabı alınca takım arayışlarına başlamıştı.

Beşiktaş ile anlaşmayan Dorukhan Toköz'ün Fenerbahçe'ye imza atacağı konuşuluyordu ancak milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, "Bu ihtimalin sıfır" olduğunu açıkladı.

Ahmet Bulut'un ifadesine göre Fenerbahçe defterini açılmadan kapanan Dorukhan Toköz büyük bir sürprizin altına imza attı ve Fransa Ligue 1 takımlarından Lille ile görüşmelere başladı.

Yusuf Yazıcı, Mehmet Zeki Çelik, Mustafa Kapı ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Lille ile görüşmelerini sürdüren Dorukhan Toköz'ün Fransız kulübü ile EURO 2020'den hemen önce Haziran ayı başında 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ahmet Nur Çebi, 'Avrupa'ya Gitmek İstiyor!'

Haber Global'e konuşan Ahmet Nur Çebi "Daha vedalaşmadık ama bizimle kontratı bitti. Bugün Ankara'dan dönerken uçakta konuştuk. 'Avrupa'da oynamak istiyorum' dedi. Samimi olduğunuz zaman bir şey söylenmez. 'Oğlum yurt dışı hevesin varsa, sana güle güle demekten başka şansımız yok ama baktın olmadı, kapımız sana her zaman açık' dedim. Buradan giden çocuklarıma kapıyı hep açık bırakacağım" dedi.

İspanyol ve İtalyan Ekipleriyle de Temasta

Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe'nin 4 yıllık anlaşmaya vardığı belirtilen genç orta sahanın ilk tercihinin yurt dışı olduğu bildirildi. Milli Takım kampında bulunan Dorukhan'ın menajerinin İspanyol ve İtalyan ekipleriyle temasta olduğu kaydedildi.