Hatayspor Gaziantep FK maçı canlı izle! BeIN Sports Hatay Antep maçı canlı skor takip!

Hatayspor Gaziantep FK maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Bordo Beyazlılar Süper Lig'in 42. haftasında sahasında Güney Doğu Ekibini konuk ediyor. İlk 5 içerisinde yer alarak Avrupa kupalarına katılmak isteyen Antakya Ekibi evinde galibiyet arıyor. Kırmızı Siyahlılar ise deplasmanda rakibini yenerek sezonu iyi bir yerde tamamlamak niyetinde. İşte Hatay Antep maçı canlı skor takip!

Hatayspor Gaziantep FK maçı canlı izle! BeIN Sports Hatay Antep maçı canlı skor takip!
Hatayspor Gaziantep FK maçı canlı izle! BeIN Sports Hatay Antep maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 15.05.2021 17:30 GÜNCELLEME 15.05.2021 17:30

BeIN Sports ekranlarından Hatayspor Gaziantep FK maçı canlı olarak yayınlanıyor. Antakya Ekibi Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında evinde Kırmızı Siyahlıları ağırlıyor. Ömer Erdoğan yönetimindeki Bordo Beyazlılar sahasında oynayacağı maçı kazanarak, 5. sırada yer alıp Avrupa kupalarına katılım için bir şans elde etmek istiyor. Güney Doğu Temsilcisi ise deplasmanda güçlü rakibinden puan alarak sezonu galibiyetle tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için işte Hatay Antep maçı canlı takip skoru...

HATAYSPOR GAZİANTEP FK MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Hatayspor Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi kanalda?

Hatayspor Süper Lig'in 42. haftasında Antakya Atatürk Stadında Gaziantep FK'yı konuk ediyor. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Serkan Tokat'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Metin yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Mustafa İlker Coşkun üstlenecek. 

Hatayspor Gaziantep FK Maçı Muhtemel 11'leri!

Hatayspor: Munir, Popov, Santos, Yusuf, Katranis, Aabid, Ribeiro, Akintola, Traore, Boupendza, Diouf

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Miranda, Morais, Tetteh, Sousa, Mirza, Kenan, Dicko, Muhammet

Hatayspor Gaziantep FK Maçı Öncesi Eksikler

Hatayspor'da sahasında oynayacağı maç öncesinde sakatlıkları bulunan Akın Alkan, Ekrem Kılıçarslan ve Selim Ilgaz forma giyemeyecek. Öte yandan deplasmanda Antakya Ekibine konuk olacak olan Gaziantep FK'da ise sakatlıkları süren Toşça, Vetrih, Ertuğrul Ersoy, Mirallas ve Osama Rashid'in yası sıra kart cezalısı olan Maxim ve Olkowski forma giyemeyecek.