Göztepe Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Şampiyon Kara Kartal!

Göztepe Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. İzmir Ekibi Süper Lig'in 42. haftasında sahasında Kara Kartalı konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah Beyazlılar 10'da Vida'nın attığı golle öne geçti. Ev sahibi 24'de Alpaslan'la beraberliği yakaladı. Skoru tayin eden gol 69'da Ghezzal'dan geldi. Bu skorla Beşiktaş şampiyon oldu. İşte Gözgöz BJK maçı özeti!

Göztepe Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Şampiyon Kara Kartal!
Göztepe Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Şampiyon Kara Kartal!
GİRİŞ 15.05.2021 23:35 GÜNCELLEME 15.05.2021 23:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Göztepe Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Siyah Beyazlılar Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında deplasmanda Ege Temsilcisine konuk oldu. Şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkan Kara Kartal'da gol perdesini aralayan isim 10. dakikada Vida oldu. İzmir Ekibi adına skora eşitliği getiren isim ise 24. dakikada Alpaslan Öztürk oldu. Sahneye son kez çıkan isim ise 69. dakikada Rachid Ghezzal oldu. Beşiktaş deplasmanda Göztepe'yi 2-1'lik skorla mağlup ederek 2020/2021 sezonunun şampiyonu oldu. Merak eden taraftarlar için işte Gözgöz BJK maçı golleri ve özeti...

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Göztepe Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Göztepe Süper Lig'in son haftasında Gürsel Aksel Stadyumunda Beşiktaş'ı konuk etti. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da başlayan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. 

Göztepe Beşiktaş Maçı Hakemi

Beşiktaş deplasmanda Göztepe'ye konuk oldu. Lig'in son maçı olan ve şampiyonu belirleyecek olan müsabakanın orta hakemlik görevini Fırat Aydınus üstlendi. Karşılaşmanın yardımcı hakemlik görevlerini Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok, 4. hakemlik görevini ise Sarper Barış Saka yaptı.

Göztepe Beşiktaş Maçı İlk 11'leri!

Göztepe: İrfan Can, Murat, Alpaslan, Atınç, Berkan, Esıtı, Obinna, Ndiaye, Soner, Halil, Jahovic

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Gökhan Töre, N'Koudou, Larin

Göztepe ve Beşiktaş'ın Eksikleri

Beşiktaş'da sakatlıkları bulunan Hasic, Ljajic, Cenk Tosun, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Aboubakar'ın bu İzmir Ekibi karşısında forma giymesi beklenmiyor. Göztepe'de ise Berkan Emir, Megyeri, Diabate, Kerim Alıcı ve Mihojevic'in sakatlıkları olduğu için Kara Kartal karşısında oynanacak müsabakada süre almaları zor görünüyor. Öte yandan iki takımda da kart cezalısı isim bulunmuyor.

YORUMLAR 2
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Göztepe Fener ve Beşiktaşa karşı iyi futbol oynadı.Göztepe Galatasaraya karşı kötü futbol oynadı.Maçları izleyebilirsiniz.
    Cevapla
  • Haber 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri,Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar sezon bittikten sonra Göztepeyi tahlil etsinler.Göztepenin iyi futbolundan bir şeyler öğrenmiş olurlar.
    Cevapla