Başkan Erdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş ve taraftarlarını kutladı.

Başkan Erdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik!
Başkan Erdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik!
GİRİŞ 15.05.2021 23:05 GÜNCELLEME 15.05.2021 23:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.



BAKAN KASAPOĞLU'NDAN MESAJ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş için tebrik mesajı yayımladı.

Sergen Yalçın gözyaşlarını tutamadı!

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Süper Lig 2020-2021 sezonunda gösterdiği başarılı performansın ardından yarışı şampiyon olarak göğüsleyen Beşiktaş Jimnastik Kulübünü kutluyorum. Üç güzide kulübümüzün Süper Lig'in son haftasına kadar sürdürdüğü zirve mücadelesinde kazanan Türk futbolu oldu. Bu çetin mücadele sonucunda ipi göğüsleyen Beşiktaş'ın bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere yönetimi ve siyah-beyazlı camiayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş'a başarılar diliyorum."

 

YORUMLAR 6
  • Vay bee 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan değil Pişkin Demek daha doğru...
    Cevapla
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    pandemi kuralları hiçe sayılıyor gs maçına okadar odaklanmissinizki bütün kurallar onlara digerlerine serbest bu uygulamalar sizi oy olarak ertiyor haberiniz ola nerde önlemler sokağa cikm yasağı hani nerede herkes sokakta iç içe eğleniyor tedbir filan yok
    Cevapla
  • Boran 3307 2 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah reis bende fb li olarak tebrik ettim akp li fenerli olarakta hep üzüldük feneri yıllardır doğradılar acaba neden görmezden gelirsiniz sadece ali koç aziz yıldırım chp li diyemi sizde biliyosunuz bu şampiyonluklar hep masa başa işlerle alınıyor ne demişlerdi yorumcular feneri asla şampiyon yapmiycaklar.inşallah türkfutbolumuzu fetöcülerden temizlersiniz fenerin verilmeyen şampiyonluklarınıda verdirirsiniz.
    Cevapla
  • ahm 2 yıl önce Şikayet Et
    başkan birde şu çokkkk başarılı federasyon başkanınıda tebrik et türk futbolunun içine eden nihat özdemirride tebrik et
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah reisim bende kara kartalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle