Fenerbahçe'den Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi! Bruma Emre Belözoğlu'nun radarında!

Şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ın arkasında bulunan Fenerbahçe Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma'ya talip oldu. Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden oluşturmaya başlayan Emre Belözoğlu ve kurmayları yıldız kanat oyuncusunu kadroda görmek için çalışmalara başladı. Emre Belözoğlu'nun radarına giren Bruma bu sene ortaya koyduğu performansla göz doldurmuştu

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi! Bruma Emre Belözoğlu'nun radarında!
Fenerbahçe'den Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi! Bruma Emre Belözoğlu'nun radarında!
GİRİŞ 05.05.2021 17:45 GÜNCELLEME 05.05.2021 17:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma'ya transfer teklifi gitti! Bu sezon kurulan takımdan istenilen verimin alınamadığı Sarı Lacivertlilerde yeni sezonun transfer çalışmaları başladı. Emre Belözoğlu'nun radarında olan Bruma bu sene Olympiakos'la Yunanistam liginde şampiyonluk yaşadı. Süper Lig'i iyi tanıyan ve skor anlamında direk katkı verebilen Gine'li yıldız oyuncu kanatlardaki hareketliliğiyle de Kadıköy temsilcisi için aranan kan pozisyonunda. İşte Fenerbahçe'nin Buruma teklifi...

Fenerbahçe'den Bruma Girişimi

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Olympiakos forması giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma ile Eintracht Frankfurt ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği öne sürüldü.

Yunan basınında yer alan habere göre; 26 yaşındaki futbolcuyu PSV Eindhoven'dan kiralık olarak kadrosuna katan Olympiakos, 7 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini alma konusunda henüz karar veremedi. Yunan temsilcisi, mevcut sözleşmenin mali şartlarını hafifletmek ve satın alma opsiyonunu düşürmek için uğraşıyor.

Bu kararsızlık çerçevesinde Olympiakos'taki geleceği soru işareti olarak görülen yetenekli oyuncu için Eintracht Frankfurt ve Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. 

Olympiakos'ta Bruma Belirsizliği Sürüyor

Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins, Bruma'yı takımda tutmak istiyor. Yunan basını, Portekizli çalıştırıcının vatandaşını takımda tutmayı arzuladığını yönetime bildirdiğini yazdı.

Pedro Martins'in bu talebi doğrultusunda Bruma'yı elinde tutmanın planlarını yapan Olympiakos yönetimi, PSV Eindhoven ile mevcut sözleşmenin maddi şartlarını hafifletmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Transferi İçin İki Senaryo Masada

Olympiakos yönetimi, Hollanda temsilcisine iki teklif sunmaya hazırlanıyor. İlk senaryoya göre; Olympiakos, PSV Eindhoven ile daha uzun soluklu yeni bir kiralık sözleşmesi imzalayacak. Yeni sözleşmede satın alma opsiyonu 7 milyon avrodan daha düşük bir rakam olacak. Ayrıca opsiyonun kullanılması halinde Bruma'ya 3-4 yıllık kontrat garantisi sunulacak.

İkinci senaryoya göre ise; kiralık sözleşmesi uzatılmayacak ancak satın alma opsiyonunda indirim talep edilecek. PSV Eindhoven 7 milyon avroluk satın alma opsiyonunu düşürmesi durumunda bir sonraki satıştan pay hakkı elde edecek.

Menajeri Açıkladı, "Bir Çok Kulüp İstiyor"

Bruma'nın menajeri Catio Balde, geçtiğimiz günlerde Hollanda basınında verdiği röportajda oyuncusuna Türkiye'den teklifler geldiğini doğrulamıştı. Balde, "Bruma'yı birçok kulüp istiyor. Kendisine inanılmaz ilgi var. Özellikle Almaya, İspanya ve Türkiye'den teklifler geliyor. Burada kararı Olympiakos verecek. İsterlerse satın alma opsiyonunu kullanabilirler. Öncelik onlarda. Eğer Olympiakos istemezse bu sefer kararı PSV Eindhoven verecek."

Bruma'nın Olympiakos Performansı

Olympiakos formasıyla 29 resmi maça çıkan Bruma, takımına 9 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: SPOR ARENA
YORUMLAR 1
  • Güneş 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel hikaye
    Cevapla