Altay müjdeyi verdi! "Geri dönüyorum"

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır, sakatlığını kısa sürede atlatacağına ve EURO 2020'ye hazır olacağını söyledi.

Altay müjdeyi verdi! "Geri dönüyorum"
Altay müjdeyi verdi! "Geri dönüyorum"
GİRİŞ 05.05.2021 17:29 GÜNCELLEME 05.05.2021 17:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır sarı-lacivertli kulübün Youtube kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Altay Bayındır'ın açıklamaları;

"Maça konsantre olmak çok önemli ve çok ciddi bir iş. Her zaman o isteğin olması gerekiyor. Ben de maçlardan önce maçı düşünerek, oynayarak, maçın önemini en derinde hissederek zamanımı geçiriyorum. Maç zamanı gelince artık tek odak noktanızın top olması gerekiyor. Ben de elimden geldiğince öyle yapıyorum."

"HAFTADA 3 GÜN YABANCI DİL ÇALIŞIYORUM"

"Haftada 3 gün İngilizce çalışmaya devam ediyorum. İngilizceyi dört dörtlük öğrendikten sonra İspanyolca, Felemenkçe öğrenmek istiyorum. Ufak ufak tüm dillerden bir şeyler öğrenmek istiyorum. Çünkü dil bilmek gerçekten çok önemli. 6-7 dil bilebilirsen, kendini dünyanın birçok ülkesinde ifade edebilirsin. İspanyolca çok hoşuma gidiyor aksan ve üslüp olarak. Bütün dillerin tabii kendine ait bir güzelliği ve değeri var."



"EURO 2020'DE İYİLEŞMİŞ OLACAĞIM"

"Sakatlık sürecinden sonra fizyoterapist ve doktorumun verdiği program dahilinde çalışmalarımıza başladık. Alçı da çıktıktan sonra rutin çalışmalarıma, tam tekmil bir şekilde eldiven de takarak dört dörtlük bir şekilde başlayacağım. Ondan sonra her şey daha rahat, daha güzel olacak."

"EURO 2020'de iyileşmiş olacağım. O dönemde çok sağlıklı olacağım. Doktorumuzla da zaten bu şekilde konuştuk. EURO 2020'ye hem fiziksel hem mental olarak çalışmalarıma başladım."

YORUMLAR 4
  • hahaha 2 yıl önce Şikayet Et
    seni dört gözle bekliyoruz altay
    Cevapla
  • Ugur 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan gibi üst düzey bir kaleci varken sen hazır olsan ne olur olmasan ne
    Cevapla
  • (¹⁴⁵³) 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu uğuru okadar abbartınızki bilmeyen derki bu kaleci neyimiş be oynadığı takım ligde kacıncı sırada ve oynadığı takim kim ts sıradan bir anadolu takımı bunu bukadar büyütmye gerek yok eninde sonunda gideceği yer ikincilik takımlarından birine altayla mukayese etmek gülünc altay FB gibi bir dev takımda oynuyor
    Cevapla
  • hahaha 2 yıl önce Şikayet Et
    kes lan
    Cevapla