Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı? Yıldız oyuncunun sakatlığında son durum!

Kara Kartalın yıldız oyuncusu geçtiğimiz ay içerisinde sakatlanarak formasından uzak kalmıştı. Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda oynadığı 8 maçını kaçıran Aboubakar'ın son durumu taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Tecrübeli santraforun bu hafta sonu oynanacak olan derbide oynayıp oynayamayacağı soru işareti. Peki, Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı? İşte yıldız oyuncunun sakatlığında son durum!

Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı? Yıldız oyuncunun sakatlığında son durum!
Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı? Yıldız oyuncunun sakatlığında son durum!
GİRİŞ 05.05.2021 11:04 GÜNCELLEME 05.05.2021 11:04

Beşiktaş'ın tecrübeli santraforu Vincent Aboubakar geride kalan haftalarda sakatlanarak adale sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kaldı. Siyah Beyazlıların oynadığı 8 maçta forma giyemeyen Kamerunlu yıldız oyuncunun cumartesi günü oynanacak olan derbi müsabakasında forma giyip giyemeyeceği futbol severler tarafından merak ediliyor. Peki yıldız oyuncu Galatasaray maçında oynayacak mı? İşte Aboubakar'ın sakatlığında son durum...

Aboubakar'ın Sakatlığında Son Durum!

Kamerun Milli Takım’ında yaşadığı sakatlık sebebiyle tam 8 maçta Beşiktaş forması giymeyen Vincent Aboubakar’ın tedavisi sürüyor. Adalesindeki problemin Sivasspor karşılaşmasında tekrarlaması sonrasında rehabilitasyon süreci devam ediyor.

Galatasaray Maçında Oynayacak Mı?

Tecrübeli futbolcunun, cumartesi günü Galatasaray’la oynanacak mücadelede forma giyip giymeyeceği bugün netlik kazanacak. Hatayspor galibiyeti sonrasında 2 gün izinli olan takımın bugünkü çalışmasında yer alması beklenen deneyimli oyuncunun, idmana yetişmemesi halinde Cimbomla oynanacak müsabakada da yer alması zor gözüküyor.

Kamerunlu Yıldız Oyuncu Maaşına Zam İstiyor

Beşiktaş’ta bu sezon 29 mücadeleye çıkıp 16 gollük performans ortaya koyan Vincent Aboubakar, 1 maçta daha forma giyerse sözleşmesi bir yıl daha otomatik olarak uzayacak. Böyle uzaması halinde 1.5 milyon Euro’luk maaş alacak olan Aboubakar’ın, yönetimden bu miktarın artırılmasını istediği ve kulüp ile oyuncunun menacerinin pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi.