Malatyaspor Kayserispor maçı canlı izle! BeIN Sports Malatya Kayseri maçı canlı skor takip!

Yeni Malatyaspor Kayserispor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 39. haftasında Sarı Siyahlılar sahasında İç Anadolu Temsilcisini konuk edecek. Düşme hattının sadece 3 puan üzerinde bulunan Malatya Ekibi sahasında oynayacağı maçı kazanmak istiyor. Öte yandan düşme hattının yalnızca 1 puan üzerinde bulunan Sarı Kırmızılılarda ise hedef galibiyet. İşte Malatya Kayseri maçı canlı skor takip!

Malatyaspor Kayserispor maçı canlı izle! BeIN Sports Malatya Kayseri maçı canlı skor takip!
Malatyaspor Kayserispor maçı canlı izle! BeIN Sports Malatya Kayseri maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 03.05.2021 15:20 GÜNCELLEME 03.05.2021 15:20

BeIN Sports ekranlarından Yeni Malatyaspor Kayserispor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Kırmızılılar Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında sahasında Malatya Ekibini ağırlıyor. Son haftalarda inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve ateş hattından uzaklaşmak isteyen Sarı Siyahlılar evinde oymayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Diğer taraftan küme düşme potasının 1 puan üzerinde bulunan Sarı Kırmızılılarda ise hedef 3 puan alarak bu bölgeden uzaklaşmak. Merak eden futbol severler için işte Malatya Kayseri maçı canlı takip ve skoru...

YENİ MALATYASPOR KAYSERİSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yeni Malatyaspor Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 39. haftasında Yeni Malatya Stadyumunda Kayserispor'u konuk ediyor. 3 Nisan Pazartesi günü saat 16.000'da başlayacak olan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Arda Kardeşler'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Alpaslan Dedeş yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Hakan Ceylan üstlenecek. 

Yeni Malatyaspor Kayserispor Maçı Muhtemel 11'leri!

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hadebe, Semih, Karim, Chebake, Ahmed, Fofana, Zeki, Mustafa, Adem, Kubilay

Kayserispor: Doğan, Aziz, Kolovetsios, Mario Paz, Kvrzic, Attamah, Muhar, Henrique, Lennon, Alibec, İlhan

Yeni Malatyaspor Kayserispor Arasında Oynanan Maçlar

Yeni Malatyaspor ile Kayserispor Süper Lig tarihinde 10. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 9 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda, Yeni Malatyaspor 3 kez galip gelirken, Kayserispor ise 3 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 3 maçta ise taraflar sahadan 1 puana razı şekilde ayrıldı.