Sivasspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Sivas Malatya maçı canlı skor takip!

Sivasspor Yeni Malatyaspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Yiğidolar Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında sahasında Sarı Siyahlıları konuk ediyor. Lig'de ilk beş içerisine girme mücadelesi veren Kırmızı Beyazlılar sahasında oynayacağı maçta rakibini yenmek istiyor. Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Anadolu Ekibi ise deplasmanda kazanmanın planlarını yapıyor. İşte Sivas Malatya maçı canlı skor takip!

Sivasspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Sivas Malatya maçı canlı skor takip!
Sivasspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Sivas Malatya maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 29.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 29.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Sivasspor Yeni Malatyaspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Kırmızı Beyazlılar Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında evinde Anadolu Ekibini ağırlıyor. Süper Lig'de iyi bir sezon geçiren ve uzun zamandır bileği bükülmeyen Yiğidolar sahasında oynayacağı maçta rakibini yenerek üst sıralara oynamanın planlarını yapıyor. Uzun zamandır seri galibiyetler alamayan Sarı Siyahlılar ise deplasmanda oynayacağı mücadelede rakibini yenerek düşme hattından uzak durmak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Sivas Malatya maçı canlı skor takip!

SİVASSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Sivasspor Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 

Sivasspor Süper Lig'in 38. haftasında Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. 29 Nisan Perşembe günü saat 16.00'da karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Alper Ulusoy'un düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Emre Kargın üstlenecek. 

Sivasspor Yeni Malatyaspor Maçının Muhtemel 11'leri!

Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Camara, Ahmet, Caner, Claudemir, Gradel, Erdoğan, Hakan, Fajr, Kayode

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hadebe, Semih, Karim, Chebake, Ahmed, Fofana, Zeki, Mustafa, Adem, Kubilay

Sivasspor Yeni Malatyaspor Arasında Oynanan Maçlar

Sivasspor ile Yeni Malatyaspor Süper Lig tarihinde 16. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 15 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda Sivasspor 8 maçta kazanan taraf olurken, Yeni Malatyaspor 4 karşılaşmada galip gelebildi. Geride kalan 3 maçta ise taraflar sahadan bir puana razı şekilde ayrıldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL