Gaziantep FK Kasımpaşa maçı canlı izle! BeIN Sports Antep Paşa maçı canlı skor takip!

Gaziantep FK Kasımpaşa maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Güney Ekibi Süper Lig'in 35. haftasında sahasında İstanbul Temsilcisini ağırlıyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve 6. sırada bulunan Kırmızı Siyahlılar ilk 5'e girmek için evinde kazanmanın planlarını yapıyor. Düşme potasının 3 puan üzerinde bulunan Paşada ise hedef deplasmanda galibiyet. İşte Antep Paşa maçı canlı skor takip!

Gaziantep FK Kasımpaşa maçı canlı izle! BeIN Sports Antep Paşa maçı canlı skor takip!
Gaziantep FK Kasımpaşa maçı canlı izle! BeIN Sports Antep Paşa maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 18.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 18.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Gaziantep FK Kasımpaşa maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında iki takım karşı karşıya geliyor. Lig'de yukarılara oynayan ve bu sezonu iyi bir yerde kapatmak isteyen Kırmızı Siyahlılar sahasında oynayacağı maçta galip gelerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Lig'de kalmanın planlarını yapan Lacivert Beyazlılarda ise hedef zorlu deplasmandan puanla dönmek. Merak eden taraftar için işte Antep Paşa maçı canlı takip ve skoru...

GAZİANTEP FK KASIMPAŞA MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Gaziantep FK Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Gaziantep FK Süper Lig'in 35. haftasında Kalyon Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı konuk ediyor. 18 Nisan Pazar günü saat 16:00'da başlayacak olan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Arda Kardeşler'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Bülent Birincioğlu üstlenecek. 

Gaziantep FK Kasımpaşa Maçı Muhtemel 11'leri!

Gaziantep FK: Günay, Olkowski, Papy, Miranda, Morais, Vetrih, Rashid, Maxim, Mirallas, Kenan Özer, Dicko

Kasımpaşa: Ertuğrul, Haddadi, Sadiku, Luckassen, Hadërgjonaj, Varga, Hajradinovic, Yusuf, Koomson, Bistrovic, Thelin

Gaziantep FK Kasımpaşa Arasında Oynanan Maçlar

Gaziantep FK ile Kasımpaşa Süper Lig tarihinde 10. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce 9 maçta karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Gaziantep FK 4 galibiyet alırken, Kasımpaşa ise 4 kez kazandı. Geride kalan 1 maçta ise taraflar sahadan beraberliğe razı şekilde ayrıldı.