Fenerbahçe Gaziantep FK maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sport) Kanarya 3 puanı 3 golle aldı!

Fenerbahçe Gaziantep FK maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Süper Lig'in 34. haftasında Sarı Kanarya sahasında Kırmızı Siyahlıları ağırladı. Karşılıklı atakların ve bol pozisyonların olduğu maçta Sarı Lacivertliler rakibini mağlup etmeyi başardı. Kadıköy temsilcisinin gollerini 56'da Mert Hakan, 71'de Valencia ve 90'da Sinan kaydetti. Sarı Kırmızılıların tek golü ise 67'de Maxim'den geldi. İşte FB Antep maçı özeti!

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sport) Kanarya 3 puanı 3 golle aldı!
Fenerbahçe Gaziantep FK maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sport) Kanarya 3 puanı 3 golle aldı!
GİRİŞ 12.04.2021 22:31 GÜNCELLEME 12.04.2021 22:31

BeIN Sports ekranlarından Fenerbahçe Gaziantep FK maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Sarı Lacivertliler Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında evinde Doğu Anadolu Ekibini konuk etti. Karşılaşmaya istekli başlayan her iki takımda ilk yarıda golle buluşamadı. Müsabakanın ikinci yarısı bol gollü pozisyonlara sahne olurken Fenerbahçe adına gol perdesini 56. dakikada Mert Hakan Yandaş araladı. Bu golden 11 dakika sonra cevap niteliğinde golü Kırmızı Siyahlılar adına 67. dakikada Maxim kaydetti. Çok geçmeden 71. dakikada bu kez Kanaryayı öne geçiren gol Enner Valencia'dan geldi. Karşılaşmanın skorunu tayin eden gol ise 90. dakikada Sinan Gümüş'ün ayağından geldi. Merak eden taraftarlar için işte FB Antep maçı golleri ve özeti...

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

90' Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrıldı!

90' GOOOOOLLL! Hızlı gelişen atakta, Gustavo'nun pasıyla ceza sahasına giren Sinan Gümüş, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

90' Müsabakanın sonuna 6 dakika eklendi.

89' Gaziantep FK, çok net bir pozisyonundan yararlanamadı! Sağ kanattan MAxim'in çevirdiği topta bomboş durumda olan Mirallas yakın mesafeden topu dışarı gönderdi.

81' Fenerbahçe'de Valencia yerini Osayi-Samuel'e bıraktı.

81' Fenerbahçe'de Sosa yerini Gustavo'ya bıraktı.

80' Gazianetp'te Rashid yerini Cenk Şahin'e bıraktı.

80' Gaziantep FK gole çok yaklaştı! Sol kanattan gelen ortada Olkowski'nin çevirdiği top yakın mesafeden Kenan'ın şutunda kaleci Altay gole izin vermedi.

79' Gaziantep'te Morais yerini Güray Vural'a bıraktı.

73' Fenerbahçe'de Pelkas yerini Cisse'ye bıraktı.

73' Fenerbahçe'de Ozan Tufan yerini Sinan Gümüş'e bıraktı.

71' GOOOOOLLL! Sol kanatatn Caner'in ortasında ön direkte Pelaks'ın aşırttığı topu arka direkte Valencia topu ağlara gönderdi.

67' GOOOOOLLL! Ceza sahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruşta MAxim topun başına geldi. MAx'im vuruşunda Altay topu iki hamlede kontrol etti. VAR incelemesinin ardından topun çizgiyi geçtiği tespit edildi ve gol verildi.

56' GOOOOOLLL! Ozan'ın pasıyla ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Mert Hakan, uzak köşeden topu ağlara gönderdi.

54' Ceza yayından kazanılan serbest vuruşta topun başına Sosa geldi. Sosa'nın vuruşunda kaleci Günay kapattığı köşeden topu kornere gönderdi.

50' Fenerbahçe ikinci yarıya da baskılı başladı.

46' İkinci yarı hakemin düdüğü ile başladı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

45' Gaziantep FK gole çok yaklaştı! Hızlı gelişen Hücumda sağ kanattan Dicko'nun yerden ortasında ceza sahasında Kenan'ın şutu direk dibinden dışarı gitti.

43' Ozan Tufan'ın ceza yayından şutunda kaleci Günay topu kornere çeldi.

39' Gaziantep FK'da Miranda, Valencia'ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

39' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte Djilobodji'nin indirdiği topta, kale önünde Dicko topu ağlara gönderdi. Hakem Mete Kalkavan, Djilobodji'nin topa yükselirken rakibi Szalai'ye faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

34' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Sosa'nın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Gökhan Gönül topu arkaya aşırttı. Arka direkte bomboş durumda olan Serdar topu dışarı gönderdi.

20' Fenerbahçe oyunu rakip yarı alana yıktı. Gaziantep hızlı hücumlarla gol arıyor.

12' Çizgiden çıktı! Mert Hakan'ın ceza yayından şutunda Djilobodji topu çizgiden çıkardı.

11' Gaziantep FK etkili geldi. Hızlı gelişen hücumda sağ kanattan ceza sahasına giren Dicko'nun kale önüne çevirdiği topu Serdar Aziz son anda uzaklaştırdı.

10' Fenerbahçe karşılaşmaya çok etkili başladı.

4' Ceza sahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruşta Caner'in şutunda kaleci Günay topu taca yumrukladı.

1' Müsabaka hakemin düdüğü ile başladı.

Fenerbahçe Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Süper Lig'in 34. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Gaziantep FK'yı konuk etti. 12 Nisan Pazar günü saat 19.00'da başlayan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yaptı. Karşılaşmada 4. hakemlik görevini Volkan Bayarslan üstlendi.



İşte FB Antep Maçı 11'leri


Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Ozan, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Valencia

Gaziantep FK: Günay, Olkowski, Papy, Miranda, Morais, Vetrih, Rashid, Maxim, Mirallas, Kenan Özer, Dicko

Gaziantep'de Fenerbahçe Maçı Öncesi 5 Eksik

Gaziantep FK'da Fenerbahçe maçı öncesi 5 oyumcunun sakatlığı bulunuyor. Kırmızı Siyahlılarda sakat olan Toşça, Kana-Biyik, Jefferson, Muhammet Demir ve Oğuz Ceylan Kadıköy kafilesinde yer almayacak. Öte yandan Doğu Anadolu Ekibinde kart cezalısı isim bulunmuyor.

Fenerbahçe Gaziantep FK Karşısına 5 Oyuncudan Mahrum Çıkacak

Fenerbahçe'nin sahasında oynayacağı Gaziantep FK maçı öncesinde 5 oyuncunun eksikliği söz konusu. Sarı Lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Diego Perotti, Harun Tekin, Mesut Özil, Aytun Özdoğan ve Sadık Çiftpınar'ın Antep'e karşı forma giymesi beklenmiyor. Diğer taraftan Kadıköy Temsilcisinde kart cezalısı isim bulunmuyor.

Fenerbahçe Gaziantep FK Arasında Oynanan Maçlar

Fenerbahçe ve Gaziantep FK Süper Lig'de 4 kez karşı karşıya geldi. Lig'de ki 5. karşılaşmasına çıkacak olan iki takım arasında daha önce oynanan 4 müsabakada Sarı Lacivertliler 3 kez galip gelirken, Kırmızı Siyahlılar 1 kez kazanan taraf oldu. İki takım daha önce lig de hiç berabere kalmadı.