Konyaspor Ankaragücü maçı canlı izle! BeIN Sports Konya Ankara maçı canlı skor takip!

Konyaspor Ankaragücü maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Yeşil Beyazlılar Süper Lig'in 33. haftasında evinde Ankara Ekibini konuk ediyor. Son 2 haftada iyi işler çıkaran ve 11. sıraya kadar gelen Anadolu Temsilcisi sahasında kazanmak istiyor. Başkent Temsilcisi ise deplasmanda galip gelerek düşme hattından çıkmak istiyor. İşte Konya Ankara maçı canlı skor takip!

Konyaspor Ankaragücü maçı canlı izle! BeIN Sports Konya Ankara maçı canlı skor takip!
Konyaspor Ankaragücü maçı canlı izle! BeIN Sports Konya Ankara maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 07.04.2021 15:44 GÜNCELLEME 07.04.2021 15:44

BeIN Sports ekranlarından Konyaspor Ankaragücü canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Başkent Temsilcisi Anadolu Ekibine konuk oluyor. Aldığı üst üste galibiyetlerle moral bulan ve yukarıları hedefleyen Yeşil Beyazlılar da hedef sahasında oynanacak maçta 3 puanı cebine koymak. Düşme potasında bulunan ve lige tutunmak isteyen Sarı Lacivertliler deplasmanda oynayacağı maçta rakibinden puan almanın hesaplarını yapıyor. Merak edenler için işte Konya Ankara maçı canlı takip ve skoru...

KONYASPOR ANKARAGÜCÜ MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Konyaspor Ankaragücü Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Konyaspor Süper Lig'in 33. haftasında Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Ankaragücü'nü ağırlıyor. 7 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Arda Kardeşlerin düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Özgür Ertem yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Abdullah Buğra Taşkınsoy üstlenecek.

Konyaspor Ankaragücü Maçı İlk 11'leri!

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Jevtovic, Milosevic, Guilherme, Bytqi, Cikalleshi, Hadziahmetovic, Abdulkerim, Sekidika, Skubic.

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulisic, Sarlija, Pinto, İbrahim, Endri, Borven, Alper, Paintsil, Badji.

Konyaspor Ankaragücü Arasında Oynanan Maçlar

Konyaspor ile Ankaragücü Süper Lig tarihinde 34. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 33 maçta ise Konyaspor 14 galibiyet alırken, Ankaragücü ise 14 kez kazandı. Geride kalan 5 maçta ise taraflar sahadan bir puana razı şekilde ayrıldı. Alınan bu skorlar beraber totalde taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı.