Cengiz: F.Bahçe kazanınca 2 gündür sustular!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kemerburgaz Tesisleri'nin basın lansmanında açıklamalarda bulundu.

Cengiz: F.Bahçe kazanınca 2 gündür sustular!
Cengiz: F.Bahçe kazanınca 2 gündür sustular!
GİRİŞ 07.04.2021 15:31 GÜNCELLEME 07.04.2021 16:01
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kemerburgaz Tesisleri'nin basın lansmanında yaptığı açıklamada, "6 tane nizami ölçülerde saha kuracağız. Florya küçük ve binalarda deprem riski var. Hepsini buraya taşıyacağız" dedi.

Kemerburgaz arazisinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz'in öne çıkan sözleri şöyle;

"Bir tarihe tanıklık ediyoruz. Galatasaray'ın altyapı anlamında önemli bir kilometre taşına tanıklık ediyoruz. Bu arazi, Galatasaray'ın yeni tesislerinin kurulacağı arazidir. Biz bu araziyi Riva ve Florya anlaşması esasında geçmiş yönetimce aldık. 30 dönüm arazimiz var. Ormanın arkasında 60 dönümlük arazi var. 6 tane nizami ölçülerde saha kuracağız. Florya küçük ve binalarda deprem riski var. Hepsini buraya taşıyacağız.

Florya ve Riva anlaşması hoşumuza gitmedi. Buradan alınan 367 milyonu futbolcu transferlerine gitti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı sevgili Murat Kurum'a da çok çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüne müthiş destek verdi. Cumhurbaşkanımıza da tekrar tekrar teşekkür ederim.

Bir yenilgiyle üzülmeyelim. Galatasaray tek yenilgiyle yıkılmaz. Biz yüzyıllık kulübüz ve her durumda en büyüğüz."

"Biz her durumda en büyüğüz"

Galatasaray camiasının ne kadar büyük olduğunu dünya aleme göstereceğiz. 1 yenilgiyle üzülmeyelim, 1 yengiyle dengeli sevinelim. Galatasaray tek yenilgiyle gitmez, tek yengiyle gitmez. Biz her durumda en büyüğüz.

"Adı birlik ama birlik yok"

Kulüpler Birliği'nde onaylamadığım, onaylayamayacağım kararlar alındı. Bu kararlar bazı takımlar lehine alınıyor. Adı birlik ama birlik yok. 21 takımın ittifak ettiği kararlar olmalı.

"Kazandılar 2 gün sustular"

Sevgili Fenerbahçe taraftarından özür dilerim. Hepsi benim için değerli ama takımları doğru yönetilmiyor. 2 tane tıfıl yönetici. Akıl yaşta değil baştadır. Tarihten uzak insanlar, iflas etmiş tüccarlar. Akıl yaşta değil baştadır. Denizlispor maçını kazandılar, 2 gün sustular. Çok özür dilerim. Muhatap almıyorum. Seviyemiz uygun değil.

Biz Antep'te Adana'da biri Fenerbahçeli olunca 'Ya sen nasıl Fenerli oldun?' derdik. Şaka tabi ki. Fenerbahçe'nin başvurunun içeriğinden haberimiz yok.

"Terim şuan müthiş mutlu"

Fatih hocamızla hiçbir sorunumuz yok. Hocamız müthiş mutlu, Cuma günü, Kemerburgaz'ı beraber gezdik.

YORUMLAR 50
  • rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif beyin ameliyatından sonra kafayı yemiş allah yardım etsin
    Cevapla
  • yörük 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan amma geveze adamsın.Fenerden başka derdi yok adamın!
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceye 2003 deki sözleşmeye rağmen kulübe ait kayışdağı ve atasehirdeki tapulu araziler ve 4 okul ve 1 spor salonu yaptırıp MEB na teslim etmesine karşın yalvar yakar kiralama usulü Kenan Evren arazisi verilmisken Galatasaraya yapılan kiyaklarin peskesler i görünce Gs demek Türkiye demektir sözünü anlıyorum.
    Cevapla
  • YUNUS EMRE 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bütün konuşmasında Fenerbahçe diyor... bu adamı çözemedim.. kendi işine baksana her konuşmanda konu fenerbahçe.. iyice cozuttu bu adam
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle yaşına hürmeten önce Allah seni ıslah etsin. Sonra hastalığın için şifa versin. Keşke doğruları konuşsaydın. Rahmetli başkanın tırnağı olamazsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle