Galatasaray'ın bu hafta maçı neden yok ertelendi mi? Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman?

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 3 puan arkasında ikinci sırada yer alıyor. Sarı Kırmızılılar şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürüyor. 21 takımın mücadele ettiği lig de 40 hafta oynanacak. Bu sistem içerisinde her hafta bir takım maç oynamayarak haftayı bay geçiyor. Peki Galatasaray'ın bu hafta maçı neden yok ertelendi mi? Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman?

Galatasaray'ın bu hafta maçı neden yok ertelendi mi? Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman?
Galatasaray'ın bu hafta maçı neden yok ertelendi mi? Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman?
GİRİŞ 06.04.2021 18:49 GÜNCELLEME 06.04.2021 18:49

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçları başladı. 32 haftası geride kalan ve şu an da liderliği Beşiktaş'ın yaptığı ligin ikinci sırasında Galatasaray yer alıyor. Bu sezon 21 takımın ter döktüğü ligimizde 42 hafta boyunca müsabakalar devam edecek. Kural gereği her haftanın fikstüründe bir takım maç oynamayarak haftayı bay geçiyor. Bu hafta oynanacak olan maç fikstüründe Sarı Kırmızılıların adını göremeyen taraftarların aklına ‘Galatasaray’ın bu hafta maçı yok mu?’ sorusu geliyor. Peki Galatasaray'ın bu hafta maçı neden yok ertelendi mi? Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman?

Galatasaray'ın Bu Hafta Maçı Neden Yok Ertelendi Mi?

Galatasaray Spor Toto Süper Lig fikstürü gereği, 21 takım mücadele ettiği için bu hafta hiçbir takımla eşleşmedi ve haftayı bay geçti. Sarı Kırmızılılar önümüzdeki hafta lige kaldığı yerden devam edecek. 

Galatasaray Karagümrük Maçı Ne Zaman?

Galatasaray Karagümrük maçı Süper Lig'in 34. haftasında Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan karşılaşma 10 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. 

Bay Geçmek Nedir?

Süper Lig'de 21 takım olmasıyla bay geçmek ifadesi daha çok gündeme geldi. Tek rakamlı düzenlenen ligler veya turnuvalarda maç oynamadan bir haftayı ya da turnuvanın elemesini geçen takım için bay geçti denir. İçinde bulunduğumuz dönem içerisinde ise, Süper Lig geçtiğimiz sezonun ardından alınan küme düşme durumunun kaldırılması kararı sebebiyle her hafta bir takımın bay geçmesini önermişti. Bu sebeple her hafta farklı bir takım bay geçmektedir. Bay geçen takımın o hafta maça oynamıyor.