Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle! BeIN Sports Karagümrük Hatay maçı canlı skor takip

Fatih Karagümrük Hatayspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Kırımızı Siyahlılar Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Antakya Ekibini konuk ediyor. Lig'de 8. sırada bulunan İstanbul Ekibi rakibini yenerek çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Geçen hafta oynanan maçta Galatasaray'ı mağlup eden Bordo Beyazlılar ise galibiyet peşinde. İşte Karagümrük Hatay maçı canlı skor takibi!

Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle! BeIN Sports Karagümrük Hatay maçı canlı skor takip
Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle! BeIN Sports Karagümrük Hatay maçı canlı skor takip
GİRİŞ 06.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 06.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 33. haftasında Fatih Ekibi evinde Bordo Beyazlıları ağırlıyor. Geçtiğimiz sezon lige çıkan ve iyi bir başlangıç yapan Kırmızı Siyahlılar, yeniden üst sıralara oynamak için sahasında rakibini mağlup etmenin yollarını arıyor. Ömer Erdoğan yönetimindeki Antakya Temsilcisi ise lig bitmeden ilk 5 içerisinde yer almak için sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyor. Merak eden futbol severler için işte Karagümrük Hatay maçı canlı takip ve skoru...

FATİH KARAGÜMRÜK HATAYSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Fatih Karagümrük Hatayspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Karagümrük Süper Lig'in 33. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hatay'ı konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanan maç 6 Nisan Salı günü saat 16.00'da başlayacak. Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Mehmet Cem Satman yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Bülent Birincioğlu üstlenecek. 

Fatih Karagümrük Hatayspor Maçı Muhtemel 11'leri

Karagümrük: Viviano, Koray, Roco, Biglia, Sobiech, Salibur, Balkovec, Jimmy, Lens, Zukanovic, Castro.

Hatayspor: Munir, Yusuf, Pablo, Popov, Mesut, Aabid, Ribeiro, Akintola, Kamara, Traore, Diouf.

Karagümrük Hatayspor Arasında Oynanan Maçlar

Karagümrük ile Hatayspor Süper Lig tarihinde 6. karşılaşmalarına çıkıyorlar. Daha öne 5 maçta karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Karagümrük 1 maçta galip gelirken, Hatayspor'da 1 maçta kazanabildi. Geride kalan 3 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Alınan bu sonuçlarla beraber iki takım totalde birbirlerine üstünlük kuramadı.