Rizespor Karagümrük maçı canlı izle! BeIN Sports Rize Karagümrük maçı canlı skor takip

Rizespor Karagümrük maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Lig de üst üste galibiyetler alan ve morallerin yerinde olduğu Karadeniz Ekibi sahasında oynayacağı maçta rakibini yenerek üç puanın sahibi olmak istiyor. İnişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Fatih Temsilcisi ise deplasmanda galip gelerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. İşte Rize Karagümrük maçı canlı skor takip!

Rizespor Karagümrük maçı canlı izle! BeIN Sports Rize Karagümrük maçı canlı skor takip
Rizespor Karagümrük maçı canlı izle! BeIN Sports Rize Karagümrük maçı canlı skor takip
GİRİŞ 03.04.2021 15:29 GÜNCELLEME 03.04.2021 15:29

BeIN Sports ekranlarından Rizespor Karagümrük maçı canlı olarak yayınlanıyor. 13. sırada bulunan ve ilk on içerisine girmek için son haftalarda atağa kalkan Yeşil Mavililer evinde kazanarak çıkışını sürdürmeyi istiyor. Sezona flaş transferlerle giren ve sürekli üst sıralara oynayan Kırmızı Siyahlı Fatih Temsilcisi ise deplasmandan maçında evine 3 puanla dönmek istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Rize Karagümrük maçı canlı takip ve skoru...

RİZESPOR KARAGÜMRÜK MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Rizespor Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Rizespor Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Didi Stadı'nda Karagümrük'ü konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından canlı oalrak yayınlanacak maç 3 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Ümit Öztürk'ün düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Kamil Çetin yapacak. Karşılaşmaya 4. hakem olarak Burak Pakkan, VAR hakemi olarak Hakan Ceylan, AVAR hakemi olaraksa Yakup Özhan atandı.

Rizespor Karagümrük Maçı İlk 11'leri!

Rizespor: Gökhan, Talbi, Jesus, Boldrin, İsmail, Selim, Samudio, Skoda, Sabo, Moroziuk, Dokovic.

Karagümrük: Viviano, Koray, Roco, Biglia, Sobiech, Salibur, Balkovec, Jimmy, Lens, Zukanovic, Castro.

Rizespor Fatih Karagümrük Arasında Oynanan Maçlar

Rizespor ile Fatih Karagümrük Süper Lig tarihinde 8. kez karşı karşıye gelmeye hazırlanıyor. İki takım arasında daha önce oynanan 7 maçın 2'sini Rizespor kazanırken, 2 maçta ise Karagümrük galip geldi. geride kalan 3 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Alınan bu skorlarla beraber taraflar arasında birbirine üstünlük kuran olmadı.