Ankaragücü Göztepe maçı canlı izle! | BeIN Sports Ankaragücü Göztepe maçı canlı skor takip!

Ankaragücü Göztepe maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Ankara Temsilcisi Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında evinde Gözgöz’ü konuk ediyor. Düşme hattında bulunan Sarı Lacivertliler sahasında oynayacağı maçta rakibini yenerek çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. İzmir Ekibi ise deplasmanda oynayacağı maçta galip gelmek istiyor. İşte Ankaragücü Göztepe maçı canlı skor ve takibi!

Ankaragücü Göztepe maçı canlı izle! | BeIN Sports Ankaragücü Göztepe maçı canlı skor takip!
Ankaragücü Göztepe maçı canlı izle! | BeIN Sports Ankaragücü Göztepe maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 14.03.2021 12:57 GÜNCELLEME 14.03.2021 12:57

BeIN Sports ekranlarından Ankaragücü Göztepe maçı canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig’in 30. haftasında Gözgöz Ankara Temsilcisi’ne konuk oluyor. Son iki haftadır çıkışa geçen ve düşme hattından kurtulmanın planlarını yapan Başkent Ekibi sahasında rakibini yenmek istiyor. Öte yandan son haftaların çıkışta olan takımı Sarı Kırmızılılarda ise hedef deplasmandan üç puanla dönmek. Merak eden taraftarlar için işte Ankaragücü Göztepe maçı canlı takip ve skoru…

ANKARAGÜCÜ GÖZTEPE MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

ANKARAGÜCÜ GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ankaragücü Eryaman Stadyumu’nda Göztepe’yi konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 14 Mart Salı günü saat 13.30’da başlayacak. Hüseyin Göçek’in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Candaş Elbil yapacak. Burak Pakkan’ın dördüncü hakemliğini yapacağı müsabakanın VAR hakemliği görevini ise Tugay Kaan Numanoğlu üstlenecek.

İŞTE ANKARAGÜCÜ GÖZTEPE MAÇI 11’LERİ

Ankaragücü: Friedrich, Atila, Sarlija, Kulusic, Kitsiou, Lobjanidze, Çekici, İbrahim, Bartolomeu, Alper, Borven. 

Göztepe: İrfan Can, Gassama, Alpaslan, Atınç, Berkan, Esiti, Obinna, Soner, Diabate, Halil, Ndiaye.

ANKARAGÜCÜ GÖZTEPE ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Ankaragücü ve Göztepe Süper Lig tarihinde 56. Randevularına çıkacaklar. Daha önce 55 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Göztepe 22 kez galip gelirken, Ankaragücü 19 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 14 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.