Fenerbahçe Stadı'nda şaşırtan görüntü!

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçında tribünlerde 1000 fidana ev sahipliği yapacak. Tıp Bayramı vesilesiyle fidanlar, sağlık çalışanlarına ithaf edildi.

GİRİŞ 14.03.2021 11:37 GÜNCELLEME 14.03.2021 16:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında bu akşam 19.00'da oynanacak karşılaşma öncesi Ülker Stadyumu'nun tribünlerindeki fidanlar dikkat çekti.



Gerçek daha sonra ortaya çıktı ve bu fidanların 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarına ithaf edildiği öğrenildi.



Sarı-Lacivertli kulüp resmi hesaplarından "Sonsuz minnetin fidanları" başlığıyla bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama;

Bir spor kulübü olmanın yanında toplumsal fayda sağlama sorumluluğuyla bugüne dek birçok çalışmaya imza atan Kulübümüz, bu anlamda bir ilki daha gerçekleştiriyor.
 
Gücünü ve kudretini armamızdaki palamut dalından alan Kulübümüz; evimizde oynayacağımız Gençlerbirliği maçında, yakın zamanda dernek statüsüne kavuşacak Fenerbahçe ailesinin en genç üyelerinin oluşturduğu “Fenerbahçeli Yarınlar Topluluğu’nun” da desteğiyle tribünlerimizde 1000 fidana ev sahipliği yapıyor.
 


Bugünlerin fidanları yarınların nefesi olacak bu fidanları, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle hayatları boyunca ve salgın sürecinde geride bıraktığımız bir yılda; bizler için gecelerini gündüzlerine katarak eşsiz fedakarlıklar yapan sağlık çalışanlarına duyduğumuz minnetin bir göstergesi olarak tüm sağlık çalışanlarına ithaf ediyoruz.

Bir nefesin kıymetini en derinden anladığımız bu dönemde, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ve minnetlerimizi, 21-26 Mart Orman Haftası’nda dikimini gerçekleştireceğimiz, binlerce insana nefes olacak 5000 fidan ile göstermek istiyoruz.
 
 Kıymetli Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun!

YORUMLAR 16
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu fidanlar ağaç olur fener şampiyon olamaz
    Cevapla
  • göksel 3 yıl önce Şikayet Et
    fener taraftarı galibiyet beklemekten ağaç olmuş
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    stada 2 3 bin saglik calisani altinda taraftar sokmalari lazim
    Cevapla
  • Abdülhamid 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne.
    Cevapla
  • Doctor 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bir fidan dikse 83 milyon fidan olur
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    samattayı oynatmayın fidanlara yazık olur sonra
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi be samatta banko oynamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle