Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) | Kanarya evinde kayıp!

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında baskılı oynayan Sarı Lacivertliler 35'de Novak'ın attığı golle öne geçti. 4 dakika sonra Serdar Aziz'in kendi kalesine attığı golle skora eşitlik geldi. İkinci yarının 63. dakikasında sahneye bu kez Ayite çıktı. Kanarya baskısını arttırsa da golü bulamadı ve Başkent temsilcisi deplasmanda kazandı!

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) | Kanarya evinde kayıp!
Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) | Kanarya evinde kayıp!
GİRİŞ 15.03.2021 11:28 GÜNCELLEME 15.03.2021 11:28

BeIN Sports ekranlarından Fenerbahçe Gençlerbirliği maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Süper Lig'in 30. haftasında Sarı Lacivertliler evinde Ankara Ekibini ağırladı.  Karşılıklı atakların gerçekleştiği ilk yarının 35. dakikasında Kanarya Novak'ın attığı golle öne geçti. Bu golün üzerinden henüz dört dakika geçmişti ki bu kez 39. dakikada Serdar Aziz topu kendi ağlarına gönderdi ve duruma eşitlik geldi. Müsabakanın ilk yarısı böyle biterken ikinci yarıda yüklenen Başkent Temsilcisi 63'de Ayite'nin attığı golle öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmazken Gençlerbirliği deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla geçti! İşte FB Gençler maçı özeti ve golleri...

FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği'ni konuk etti. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanan maç 14 Mart Pazar günü saat 19.00'da başladı. Abdulkadir Bitigen'in düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mustafa Savranlar yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Mert Güzenge üstlendi.

İŞTE FB GENÇLER MAÇI 11'LERİ!

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Novak, Attila, Gökhan, Sosa, Mert Hakan, Gustavo, Pelkas, Osayi, Thiam.

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Arda, Mustafa, İbrahim, Soner, Piris, Ayite, Candeias, Murat, Sandro. 

FENERBAHÇE'DE MAÇ ÖNCESİ 4 EKSİK

Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Sarı Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Diego Perotti, Mesut Özil ve Sinan Gümüş bu maçın kadrosunda yer almayacak. Öte yandan geçen hafta gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşen Valencia'da forma giyemeyecek.

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE DEPLASMANINA 5 KİŞİ EKSİK GİTTİ

Deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Başkent ekibinde sakatlıkları bulunan Bogdan Stancu, Sio, Rahmetullah Berişbek ve Zargo Toure kadroda yer almadı. Diğer taraftan geçen hafta oynanan maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gören ve bir maç ceza alan Polomat'da forma giyemeyecek isimler arasında.

FENERBAHÇE VE GENÇLERBİRLİĞİ ARASINDAKİ MAÇLAR

Gençlerbirliği ve Fenerbahçe Süper Lig tarihindeki 122. karşılaşmalarına çıkıyorlar. Daha önce 121 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Sarı Lacivertliler 68 kez kazanan taraf olurken, Başkent Ekibi ise 19 maçta galip geldi. Geride kalan 34 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.