Erol Bulut: Yediğimiz gol ofsayt!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Erol Bulut: Yediğimiz gol ofsayt!
Erol Bulut: Yediğimiz gol ofsayt!
GİRİŞ 14.03.2021 21:38 GÜNCELLEME 14.03.2021 23:17
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Gençlerbirliği mağlubiyetini yorumladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası beIN SPORTS'a konuşan Erol Bulut, şampiyonluk yarışında yara aldıklarını söyledi.

"Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde maalesef rekor kırıyoruz. Bugün oyuna iyi ve başladık. Golümüzü de attık. Maalesef bir kontra ataktan bence yüzde yüz ofsayt bir pozisyondan gol yedik. Bize çizgiler farklı çiziliyor, rakiplerimize farklı çiziliyor. Büyük bir yara aldık ama son dakikaya kadar mücadelemizi edeceğiz. Saha dışında da mücadele edeceğiz."

BASIN TOPLANTISI

 Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, yedikleri ikinci golün ofsayt olduğunu öne sürdü.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulut, hiç istemedikleri, düşünmedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını belirtti.

Oyuna istedikleri gibi başladıklarını ve duran toptan bir gol bularak öne geçtiklerini dile getiren Bulut, şunları kaydetti:

"Rakip, kalemize bir kez gelmezken kendi kalemize attığımız bir gol var. İkinci yarı, maçı kazanmak adına değişiklikler yaptık. İkili forvete döndük. Daha baskılı ve dikine oynayalım, dedik. Birkaç pozisyon da bulduk ama değerlendiremedik. Rakip kontrataktan, ofsayt olan bir pozisyondan gol buldu. Aleyhimize verilen bir karar. VAR'da nedense bugüne kadar bu çizgiler hep bizim aleyhimize oluyor. Bize bu pozisyon olsaydı emin olun ofsayt verilirdi. Türk futboluyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü söylediğim zaman yanlış konuşabilirim. Çoğu şeyin doğru gitmediğini biz sahada, taraftarlar ekranda hep birlikte yaşıyoruz. Bu şekilde zor."

YORUMLAR 135
  • Özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligin son sırasındaki takımı nasıl yeneceksiniz? Taktik yok, istikrar yok, sonra çık yok ofsayt ağlama işini yap Erol efendi
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    ligin son son sırasındaki herkesin yendiği takımı neden yenemiyorsun.bu kadar basit oyun düzenimi olur daha takım kuramıyorsun ortasaha yok pres yok ileriye top gitmiyor nasıl gol atılacak bilmiyorsun.samattayla cisseyle irfancanla maç kazanılmaz.bunlar oynayamıyor daha hazır değil.ortasahayı kalabalık tutup presle baskıyla çok goller atılır kaleciye top bile gelmez.kaleci altay olmasa farklı yenilgi olurdu.
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Değil. Lig sonuncusuna kendi evinizde yeniliyorsunuz hala suçlu başkaları.
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Her maçtan sonra aynı hikaye yok çizgi yok ofsayt yok penaltımız verilmedi hep suçlu hakemler sizler sucsuzsunuz çok iyi oynadınız da mi kaybettiniz
    Cevapla
  • T d 3 yıl önce Şikayet Et
    Go home Erol sen bu işi bılmıyon.....Ali koç la bırlıkte düşün gb nın yakasından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle