Başakşehir Beşiktaş maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri | Lider'den Baykuş'a Kartal pençesi

Başakşehir Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayındandı. Mücadeleye istekli başlayan taraf olan Kara Kartal, 42'de Larin'in attığı golle devreyi önde kapattı. 52'de Deniz'le beraberliği yakalayan Turuncu Lacivertlilere, Siyah Beyazlılar 68'de Wellinton'la karşılık verdiler. 76'da Demba Ba skora eşitliği getirse de, maça son noktayı 85'de Josef koydu. İşte İBFK BJK maçı özeti!

Başakşehir Beşiktaş maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri | Lider'den Baykuş'a Kartal pençesi
Başakşehir Beşiktaş maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri | Lider'den Baykuş'a Kartal pençesi
GİRİŞ 13.03.2021 11:54 GÜNCELLEME 13.03.2021 14:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Başakşehir Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında baskısını arttıran Siyah Beyazlılar 42. dakikada Larin'in golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarının hemen başında Baykuşlar 52. dakikada Deniz Türüç'ün attığı golle eşitliği yakaladı. 68. dakikada Welinton şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Kara Kartal'ı yeniden öne geçirdi. Bu golden 8 dakika sonra Turuncu Lacivertliler Demba Ba'nın düzgün vuruşuylala 76'da tekrar beraberliği yakaladı. Perdeyi kapatan isim ise Josef De Souza oldu. Bu golle beraber Beşiktaş Başakşehir'i deplasmanda 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü. Merak edenler için İşte İBFK BJK maçı özeti...

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

90' Son düdük geldi! Beşiktaş mücadeleyi 3-2 kazandı.

90' Beşiktaş'ta Ghezzal çıktı. Dorukhan oyunda.

90' Karşılaşmanın sonuna 4 dakika uzatma ilave edildi

84' GOOOOOLLL! Beşiktaş, Josef de Souza'nın golüyle 3-2 öne geçti! Ceza alanı içine gelen ortayı çok şık önüne alan Josef, yakın mesafeden sert vuruşla kaleci Volkan'ı avladı.

76' GOOOOOLLL! Demba Ba'nın golüyle skora yine denge geldi: 2-2! Ceza alanı içindeki mücadelede seken top Demba Ba'ya pas oldu. Tecrübeli golcü yakın mesafeden fırsatı geri çevirmedi.

73' Beşiktaş'ta Ljajic çıkan isim. Necip Uysal oyuna dahil oldu.

70' Başakşehir'de Ömer Ali oyunda. Rafel dışarı alındı.

70' Başakşehir'de Visca oyunda. Giuliano dışarı alındı.

70' Başakşehir'de Demba Ba oyunda. Crivelli dışarı alındı.

70' Başakşehir'de Tolga Ciğerci oyunda. Aleksic dışarı alındı.

68' GOOOOOLLL! Beşiktaş, Welinton'un golüyle 2-1 öne geçti! Kornerden gelen ortada ön direğe hareketlenen Welinton şık bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

61' Başakşehir'de Hasan Ali Kaldırım sarı kart gördü.

61' Beşiktaş'ta Adem Ljajic sarı kart gördü.

58' Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Volkan'dan kritik bir kurtarış geldi.

52' GOOOOOLLL! Başakşehir, Denüz Türüç'ün golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı! Aleksic'in sol kanattan ceza alanı içine ortasında gerilerden hızla gelen Deniz Türüç yakın mesafeden kafa vuruşuyla kaleci Ersin'i mağlup etti.

46' Başakşehir'de Aleksic maçın ilk sarı kartını gördü.

46' Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ikinci yarı başladı. İki takımda da oyuncu değişikliği yok.

İlk yarı Beşiktaş'ın tek golüyle 1-0 sona erdi.

42' GOOOOOLLL! Beşiktaş, Larin'in golüyle 1-0 öne geçti! Larin'in kaleye yakın mesafeden vuruşunda Rafael'den seken top kaleye yöneldi ve Epureanu'nun son çabası yetersiz kalınca top ağlarla buluştu.

35' Başakşehir atağında Giuliano ceza alanı içinde topla buluştu. Brezilyalı oyuncunun sert vuruşunda Beşiktaş savunması ayak koydu ve topun kaleye gitmesini engelledi.

27' Beşiktaş'ta Ghezzal'ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Aboubakar şık bir topuk pasıyla Larin'i pozisyona sokmak istedi ancak son anda araya giren Başakeşhir savunması tehlikeyi önledi.

22' Başakşehir bir kez daha gole çok yaklaştı! Sağ kanatta topla buluşan Enzo Crivelli rakiplerinden tek tek sıyrılıp süratle ceza alanı içine girdi. Crivelli kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Ersin'e nişanladı.

17' Beşiktaş'ta Ljajic'in arka direğe yaptığı ortada Larin savunmaya rağmen kafayı vurdu. Kaleci Volkan direk dibinde topa sahip oldu.

14' Beşiktaş'ta Ljajic tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Barajı geçen top üstten auta çıktı.

7' DİREK! Bu kez Beşiktaş direğe takıldı! Aboubakar ceza sahası dışından sol ayağıyla çok sert vurdu! Kaleci Volkan'ın uzanamayacağı köşeye yönelen top direğe çarpıp auta çıktı.

4' DİREK! İlk tehlikeli atak Başakşehir'den geldi! Sağ kanattan ceza alanı içine gelen ortada penaltı noktası üzerinde topla buluşan Aleksic'in sert vuruşunda, kaleci Ersin'i geçen top üst direkte patladı!

1' İlk düdük geldi ve mücadele başladı!

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Beşiktaş'ı ağırlıyor. Turuncu Siyahlılar Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Siyah Beyazlılarla karşı karşıya geldi. BeIN Sports ekranlarından yayınlanan maç 12 Mart Cuma günü saat 19.00'da başladı. Karşılaşmanın orta hakemliğini Cüneyt Çakır, yardımcı hakemliklerini ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Müsabakanın 4. hakemliğine ise Zorbay Küçük atandı. Maçın VAR hakemliği görevi ise Mustafa Öğretmenoğlu'na verildi.

İŞTE İBFK BJK MAÇI 11'LERİ

Başakşehir: Volkan, Hasan Ali, Epureanu, Ponck, Pereira, Mehmet, Aleksic, Berkay, Giuliano, Deniz, Crivelli.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Wellinton, Vida, Nsakala, Josef De Souza, Atiba, Larin, Ghezzal, Ljajic, Aboubakar.

BAŞAKŞEHİR REVİR GİBİ, 8 OYUNCU SAKAT

Başakşehir takımında Beşiktaş maçı öncesinde tam 8 oyuncu sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayacak. Adeta revire dönen Turuncu Lacivertli ekipte sakatlığı olan Bolingoli, Gulbrandsen, Fernandes, Junior Caiçara, Leo Duarte, Skrtel, Mahmut Tekdemir ve Chadli Siyah Beyazlılara karşı forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ'TA TEK EKSİK CENK TOSUN

Kara Kartal'da Başakşehir maçı öncesi kart cezası olan oyuncu bulunmazken sakatlığı olan tek isim ise Cenk Tosun. Son oynadığı Gençlerbirliği maçında 2 gol atarak takımına galibiyeti getiren isim olan milli forvet aynı maçta sakatlanarak sahalardan uzak kalmıştı. Dizinden sakatlanan  tecrübeli oyuncunun sahalara dönüş tarihi ise bilinmiyor.

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ ARASINDA 29. RANDEVU

Başakşehir ve Beşiktaş bu hafta oynanacak maçla beraber Süper Lig tarihinde 29. kez karşılaşmış olacaklar. Daha önce 28 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda eşitlik var. Kara Kartal ve Turuncu Lacivertliler 8'er galibiyet alarak bu anlamda birbirlerine üstünlük kuramadılar. Geçmişte oynanan 12 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. 

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ ARASINDA OYNANAN MAÇLARDAN NOTLAR

Başakşehir Beşiktaş'ı konuk ettiği son dört Süper Lig maçını kazandı. Son üç karşılaşmada ise rakibine gol izni dahi vermedi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Başakşehir'i 3-2 yenen Beşiktaş, Süper Lig tarihinde hiçbir sezonda rakibini iki kez mağlup edemedi.

YORUMLAR 1
  • 1905 3 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir yapman gerekeni yap ve küme hattından kurtul.
    Cevapla