Murat Şahin: Yediğimiz 2 gol bize yakışmadı

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, Süper Lig'in 30. haftasında 3-2 kazandıkları Medipol Başakşehir mücadelesini değerlendirdi.

Murat Şahin: Yediğimiz 2 gol bize yakışmadı
Murat Şahin: Yediğimiz 2 gol bize yakışmadı
GİRİŞ 12.03.2021 21:50 GÜNCELLEME 12.03.2021 21:50

Sergen Yalçın'ın cezası nedeniyle takımın başında maça çıkan Murat Şahin, "Sezon başından beri genelinde bu oyunu oynamaya çalışıyoruz. Bugünde ilk yarıda zaten bizde olan rekoru kırmışız. Bir maç eksiğimizin olması, rakiplerimizden önce oynuyor olmamız, bu maçı kazanıp psikolojik üstünlüğü almak istiyorduk." dedi.

"Oyunun kontrolünü elimize aldığımız bir maç oynadık." diyen Şahin, "Rakibimize pozisyonlar vermedik değil. Yediğimiz golleri çıkarmasını bildik. Buradan 3 puan almak çok önemliydi. Bundan sonraki her maç bizim için final." şeklinde konuştu.

Son 5 maçta 1 gol yediklerini söyleyen Murat Şahin, "Bugün yediğimiz 2 gol bize yakışmadı. Beşiktaş, oyunu domine eden futboluna devam ediyor. Çok fazla maç oynuyoruz bazı hatalar olabilir. Önemli olan galibiyet alabilmekti." dedi.

Sakat futbolcular hakkında konuşan Şahin, Gökhan Töre'nin dönme ihtimali yok gibi gözüküyor. Cenk Tosun dönebilir, kupada belki kadroya alabiliriz. Ama Gökhan'ı kupada kullanamayız, milli takım arasına kadar tedavisi sürecek." dedi.

"Sarı kart sınırındaki oyuncularımız 3-4 maçtır devam ediyorlar." diyen Şahin, "Kolay değil sırtlarında o yükle mücadele etmek. Bize oynatacak mısınız diyorlar, her maça en iyi olacağını düşüneceğimiz kadroyu oynatırız, bir sonraki maçı düşünecek durumda değiliz." ifadelerini kullandı.