Galatasaray Sivasspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) | Yiğido'dan Aslan'a çelme!

Galatasaray Sivasspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Cimbom Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kırmızı Beyazlıları evinde ağırladı. Sarı Kırmızılılara beraberliği getiren goller 14. ve 68. dakikada Falcao'dan gelirken, Yiğido'nun golleri 9. dakikada Gradel'den ve 38. dakikada Boyd'dan geldi. Karşılaşmada başka gol olmazken Aslan Tepede puanlar paylaşıldı!

Galatasaray Sivasspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) | Yiğido'dan Aslan'a çelme!
Galatasaray Sivasspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) | Yiğido'dan Aslan'a çelme!
GİRİŞ 08.03.2021 10:38 GÜNCELLEME 08.03.2021 10:38

BeIN Sports ekranlarından Galatasaray Sivasspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Cimbom evinde Anadolu Temsilcisini konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Yiğidolar 9. dakikada Gradel'in attığı golle öne geçti. Linnes'in hatalı geri pasında topu kazanan Gradel düzgün vuruşuyla golü buldu. Sarı Kırmızılıların bu gole cevabı gecikmedi. 14. dakikada Babel'in pasında ceza sahasında topla buluşan Falcao'nun yaptığı plase vuruşunda direğe de çarpan top ağlarla buluştu. Sivas'ı yeniden öne geçiren gol 38'de Boyd'dan geldi. Gradel'in şutunda Muslera'dan seken topu önünde bulan Boyd, kale önünde topu ağlara gönderdi. Aslan'a beraberliği getiren gol ise 68'de yeniden Falcao'dan geldi. Falcao, penaltı vuruşunda topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi. Karşılaşmada başka gol olmazken taraflar sahadan bir puana razı şekilde ayrıldı....

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

90' Karşılaşma 2-2 sona erdi.

90' Sivasspor'da Gradel, Kerem'e yaptığı faulün ardından kırmızı kart gördü.

90' Galatasaray'da ceza yayından kazanılan frikikte Feghouli'nin vuruşunda top barajdan döndü.

81' Galatasaray gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Feghouli'nin kullandığı köşe vuruşunda Marcao'nun çevirdiği topu penaltı noktası üzerinde uygun durumda olan Halil'in vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

79' Galatasaray bu dakikalarda baskısını arttırdı.

79' Galatasaray'da Onyekuru yerini Arda'ya bıraktı.

79' Galatasaray'da Fernandes yerini Halil'e bıraktı.

72' Sivasspor'da Yatabare yerini Kayode'ye bıraktı.

72' Galatasaray'da Belhanda yerini Kerem'e bıraktı.

72' Galatasaray'da Babel yerini Feghouli'ye bıraktı.

68' GOOOOOLLL! Falcao, penaltı vuruşunda topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi.

66' Uğur Çiftçi, Babel'le girdiği ikili mücadelenin ardında sarı-kırmızılı ekip penaltı bekledi. VAR incelemesinin ardında hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi.

63' Galatasaray'da Marcao, hakeme itiraz ettiği için sarı kart gördü.

63' Galatasaray'da Muslera, hakeme itiraz ettiği için sarı kart gördü.

61' Galatasaray gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Linnes'in ortasında kale önünde Babel'in kafa vuruşunda kaleci Ali gole izin vermedi.

58' Galatasaray'da Belhanda, Yatabare'ye yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart gördü.

54' Sağ kanattan Belhanda'nın kullandığı köşe vuruşunda Falcao'nun kafa vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

50' Galatasaray'da sakatlanan Donk yerini Luyindama'ya bıraktı.

46' İkinci yarı hakemin düdüğü ile başladı!

Sivasspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

42' Sivasspor'da Yatabare, Donk'a yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart gördü.

38' GOOOOOLLL! Sivasspor yeniden öne geçti! Kullanılan uzun taçta savunmadan seken top Gradel'in şutunda Muslera'dan da sekti ve topu önünde bulan Boyd kale önünde topu ağlara gönderdi.

33' Galatasaray gole yaklaştı! Sol kanattan Saracchi'nin pasında ceza sahasında Belhanda'nın uygun durumda şutunda top yandan dışarı gitti.

32' Sivasspor'da Gradel, hakeme itiraz ettiği için sarı kart gördü.

25' Galatasaray etkili geldi. Falcao ile verkaça giren ve sol kanattan içeri giren Onyekuru topu penaltı noktasına çevirdi. Savunma topu uzkalaştırdı.

17' Galatasaray gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Babel'in ortasında arka direkte bomboş durumda olan Onyekuru'nun vuruşunda top üstten dışarı gitti.

14' GOOOOOLLL! Babel'in pasında ceza sahasında topla buluşan Falcao, rakibinden sıyrıldıktan sonra yaptığı plase vuruşunda top direğe de çarpıp ağlarla buluştu.

9' GOOOOOLLL! Linnes'in hatalı geri pasında topu takip eden Gradel topu ağlara gönderdi.

7' Galatasaray etkili geldi. Onyekuru'nun pasında topla buluşan Fernandes rakibinden sıyrıldıktan ceza sahası sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Ali topa iki hamlede sahip oldu.

6' Taylan Antalyalı'nın uzun pasına hareketlenen Falcao'dan önce top kaleci Ali'de kaldı.

1' Müsabaka hakemin düdüğü ile başladı.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda Sivasspor'u konuk etti. 7 Mart Pazar günü oynanan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Ali Şansalan'ın yönettiği maçta yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Özgür Ertem yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Sarper Barış Saka üstlendi. 

İŞTE GS SİVAS MAÇI 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Donk, Saracchi, Linnes, Marcao, Onyekuru, Belhanda, Taylan, Babel, Fernandes, Falcao.

Sivasspor: Ali, Uğur, Robin, Camara, Ahmet, Ziya, Gradel, Hakan, Fajr, Boyd, Yatabare. 

GALATASARAY'DA SİVAS MAÇI ÖNCESİNDE 3 EKSİK VAR

Sarı Kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir ve Elabdellaoui Sivas maçı karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan geçen hafta oynanan maçta Kırmızı kart görerek takımını on kişi bırakan Mostafa Mohamed cezası sebebiyle kadroda yer almayacak. 

SİVASSPOR İSTANBUL'A 5 OYUNCU EKSİK GİTTİ

Sivassporda sakatlıkları bulunan Claudemir, Cofie, Muammer Yıldırım, Marcelo Goiano ve Rybalka sakatlıkları sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Öte Yandan Yiğidolarda kart cezalısı isim bulunmuyor.

GALATASARAY SİVASSPOR ARASINDA 35. MAÇ

Galatasaray ve Sivasspor Süper Lig tarihinde 35. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce oynanan 34 karşılaşmada Beşiktaş 20 kez galip gelirken, Sivasspor rakibi karşısında 8 kez kazanabildi. Geride kalan 6 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

GALATASARAY'DA 5 FUTBOLCU KART CEZASI SINIRINDA

Cimbom'da Ryan Babel, Younes Belhanda, Christian Luyindama, Oghenekaro Etebo ve Taylan Antalyalı Sivasspor'a karşı oynanacak maçta kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler. Bu durumda bu futbolcular 30. haftada oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor maçında kadroda olmayacaklar.