Fenerbahçe Göztepe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | FB evinde Göztepe'ye mağlup oldu!

Fenerbahçe Göztepe maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’in 26. Haftasında Göztepe’yi konuk etti. Sarı Lacivertliler evinde Göztepe'ye mağlup oldu. İzmir ekibinin golünü 9. dakikada Halil Akbunar kaydetti. Maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe aldığı mağlubiyetle şampiyonluk yarışında çok ciddi bir yara almış oldu.

Fenerbahçe Göztepe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | FB evinde Göztepe'ye mağlup oldu!
Fenerbahçe Göztepe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | FB evinde Göztepe'ye mağlup oldu!
GİRİŞ 22.02.2021 09:14 GÜNCELLEME 22.02.2021 09:14

Fenerbahçe Göztepe maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Spor Toto Süper Lig’in 26. Haftasında Göztepe Fenerbahçe’ye konuk oldu. Maça hızlı başlayan İzmir Ekibi 9. dakikada Halil Akbunar'ın attığı golle öne geçti. Atılan uzun topta savunma arkasına sarkan Fenerbahçe yarı sahasının ortasında topla buluşan Halil, kalesini terk eden Altay'ı da geçip topu boş ağlara gönderdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıda Kadıköy Temsilcisinin baskıları sonuç vermedi. Maçta başka gol olmazken Fenerbahçe evinde Göztepe'ye 1-0'lık skorla mağlup oldu. Sarı Lacivertliler aldığı bu mağlubiyetle lider Galatasaray'ın ve haftayı bay geçen Beşiktaş’ın arkasında lig de üçüncü sırada yer aldı. İşte FB Göztepe maçı geniş özeti ve golleri...

FENERBAHÇE GÖZTEPE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’in 26. Haftasında sahasında Göztepe’yi ağırladı. Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan maç saat 19.00’da başladı. Maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Hüseyin Göçek’in düdük çaldığı maçta yardımcı hakemlik görevlerini Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay üstlendi. Dördüncü hakemlik görevini ise Alper Çetin yaptı. Maçın VAR hakemi ise Mete Kalkavan olarak belirlendi.

İŞTE FB GÖZTEPE MAÇI 11’LERİ

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Nazım, Attila, Caner, Sosa, Ozan, Osayi Samuel, Thiam, Mesut, Valencia

Göztepe: İrfan Can, Alpaslan, Murat, Atınç, Burekovic, Halil, Soner, Ndiaye, Diabate, Nwobodo, Jahovic

FENERBAHÇE’DE 5 OYUNCUSUNDAN MAHRUM

Sarı Lacivertlilerde Göztepe maçında beş oyuncu forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Perotti, Novak, İrfan Can ve Luiz Gustavo İzmir ekibine karşı mücadele edemeyecek. Ayrıca kırmızı kart cezası bulunan Lemos’da kadroda yer almadı. Öte yandan sakatlığı sebebiyle takımdan 4 haftadır ayrı kalan Fenerbahçe'nin yetenekli oyuncularından Dimitris Pelkas'ın Göztepe maçıyla sahalara geri dönmesi bekleniyor.

GÖZTEPE’DE TEK SAKAT İTALYAN FORVET

Göztepe takımı Fenerbahçe maçı öncesi tek oyuncusu eksik olarak çalışmalarını tamamladı. Darbeye bağlı sakatlık yaşayan ve sahalardan bir süre uzak kalacak olan İtalyan forvet Napoleoni Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek. 

SÜPER LİG TARİHİNDE 70. RANDEVU

Fenerbahçe ve Göztepe Süper Lig tarihinde 70. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 69 maçta Sarı Lacivertliler 34 kez sahadan galip ayrılmayı başarırken, İzmir ekibi ise 11 kez galip gelen taraf oldu. Geride bırakılan 24 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.  

İKİ TAKIM ARASINDA ALINAN EN FARKLI SKORLAR

Fenerbahçe ile Göztepe arasında geride kalan 53 lig maçında en farklı skora sarı-lacivertliler imza attı. 1974-1975 sezonunda İstanbul'da yapılan maçta Fenerbahçe sahadan 7-1 galip ayrıldı. Göztepe ise toplam 8 kez yendiği rakibi karşısında 7 galibiyetini tek farklı skorlarla elde etti, 1970-1971 sezonunda evinde 3-1 kazandı.

FENERBAHÇE'DE TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ 5 OYUNCU SINIRINDA

Sarı Lacivertlilerde 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Enner Valencia, Mert Hakan Yandaş ve Sinan Gümüş, sarı kart görmeleri durumunda 27'nci haftada Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak olan müsabakada forma giyemeyecekler