Erol Bulut'tan Güntekin Onay'a çok sert tepki!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, geçen hafta Karagümrük maçında Kemal Ademi'nin kaçırdığı pozisyonda Güntekin Onay'ın pozisyonla ilgili imada bulunduğunu iddia etti.

Erol Bulut'tan Güntekin Onay'a çok sert tepki!
Erol Bulut'tan Güntekin Onay'a çok sert tepki!
GİRİŞ 21.02.2021 18:40 GÜNCELLEME 21.02.2021 18:51
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, geçen hafta Karagümrük maçında Kemal Ademi'nin kaçırdığı pozisyonda Güntekin Onay'ın pozisyonla ilgili imada bulunduğunu iddia etti.

Bulut'un maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle:

"Maçla ilgili yorum yapmak isterdim ama farklı bir yerden gireceğim. Fenerbahçe olarak biz adımımızı attık ama yayıncı kuruluştan bize adım atılmadığını gördük."

"Geçen hafta Kemal Ademi'nin kaçırdığı pozisyonla ilgili sunucu arkadaştan neyi anlatmak istediğini açıklamasını istiyoruz. Yayıncı kuruluşun üst yetkilisi bizi tehdit etti. Herkes bilsin ki kimse Fenerbahçe'yi tehdit edemez."

"Fenerbahçe tehditlere en ağır şekilde karşılık verir. Türk futbolunu bir yere getirmeye çalışıyoruz. Onların başlangıç yapması gerekirken, futbolu nereye getirdiklerini düşünsünler."

Güntekin Onay ise Erol Bulut'un açıklamaları sonrası sadece pozisyonu yorumladıklarını Kemal Ademi yerine pozisyonu kim kaçırsa aynı yorumu yapacaklarını belirtti.

Ne olmuştu?

Geçen hafta Fenerbahçe'nin deplasmanda Karagümrük'ü 2-1'lik skorla mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluş spikerlerinden Güntekin Onay maç yorumu esnasında Kemal Ademi'nin skor 0-0'ken kaçırdığı golü eleştirmiş ve kötü bir vuruş yaptığını, karşı karşıya kalecinin üstüne vurduğunu belirtmişti. 

Hafta içi Digitürk'ün spordan sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri ise sarı-lacivertlilerin son dönemde yayıncı kuruluş ile yaşadığı problemlerle alakalı olarak verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Kimse şirketimizden birinin kovulmasını isteyemez. Tehdit ettiğiniz boykot kampanyası sizi sıkıntıya düşürür, parayı kesersek size gelecek para azalmış olur."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 140
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Spikerin yorumunu dikkate alıp kelime sarfeden hoca, ya yerini bilmiyor, ya da aklını kullanamaz hale gelmiştir, daha ne denir ki.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    erol bulut fb hocası olmadığını ispatladı çok şükür.fb nin erol beyle beraber bir sistemi yok.ne oynadığı belli değil.koşan takımlara karşı bu sistemle maç alamazsın.mesut ozan ve sosa yazık koşmayan 3 adam bir halili durduramadılar.sen nasıl hocasın allah aşına. bir sistemin bir analizcin yok mu.maça çıkmadan bunları konuşmiyormusunuz.sen nasıl takımsın.ne oynadığın belli değil.bir amatör takım hocası bu hataları yapmaz.yazık fb ye..
    Cevapla
  • akca 3 yıl önce Şikayet Et
    bırak spikeri, penaltın verilmedi, hakkın yenildi tek kelime etmiyorsun konu ile ilgili. bak fatih terime, her maçta hakemleri baskı altına alıyor. kasımpaşa maçında karşı takımın penaltısı verilmeyip hakkı yense de hakemi eleştirip baskı altına almayı biliyor.
    Cevapla
  • TS li 3 yıl önce Şikayet Et
    Eskiye dönerek bildiğiniz taktikler ile daha rahat şampiyon olursunuz
    Cevapla
  • KritiK 3 yıl önce Şikayet Et
    kenarda bulut kadıköyde galibiyeti unut....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle