Başakşehir Trabzonspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Yusuf attı Trabzon kazandı!

Başakşehir Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Başakşehir Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor’u konuk etti. Eksiklerin hissedildiği maç iki taraf adına da çok zor geçti. Art arda hataların yapıldığı ve pozisyonların olduğu maçta kazanan taraf Trabzonspor oldu. Bordo Mavililerin golünü çok şık bir vuruşla 80. dakikada Yusuf Sarı kaydetti.

Başakşehir Trabzonspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Yusuf attı Trabzon kazandı!
Başakşehir Trabzonspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Yusuf attı Trabzon kazandı!
GİRİŞ 20.02.2021 11:37 GÜNCELLEME 20.02.2021 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başakşehir Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Trabzonspor deplasmanda Başakşehir’e konuk oldu. Sportoto Süper Lig’in 26. Haftasında karşı karşıya gelen iki takımın maçında gülen taraf Trabzonspor oldu. Her iki takımında eksikliklerinin net olarak hissedildiği maçta art arda hatalar ve bu hatalar sonucu doğan pozisyonlar oldu. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında 80. dakikaya kadar gol sesi çıkmadı. Oyuna ikinci yarı dahil olan Yusuf Sarı takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Orta sahada topu alan Yusuf rakiplerinden tek tek sıyrılarak ceza sahasına girdi. Genç oyuncu sağ çaprazdan attığı şut da topu ağlara gönderdi. Başka golün olmadığı maçta Trabzonspor deplasmanda Başakşehir'i 1-0'lık skorla mağlup etti. İşte Başakşehir Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri...

BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir Süper Lig’in 26. haftasında evinde Trabzonspor’u konuk etti. Saat 19.00’da oynanan maç BeIN Sports HD kanalından canlı olarak yayınlandı. Halil Umut Meler’in düdük çaldığı maçta yardımcı hakemlik görevlerini Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yaptı. Maçın dördüncü hakemliğini ise Direnç Tonusluoğlu üstlendi.

İŞTE BAŞAKŞEHİR TS MAÇI 11’LERİ

Başakşehir: Mert, Duarte, Hasan Ali, Epureanu, Rafael, Mehmet, Fernandes, Berkay, Okechukwu, Deniz, Crivelli

Trabzonspor: Kağan, Faruk Can, Edgar, Vitor Hugo, Kamil, Berat, Flavio, Bakasetas, Yunus, Ekuban, Djaniny 

BAŞAKŞEHİR’DE 11 OYUNCU SAKAT 

Başakşehir takımında Trabzonspor maçı öncesi sakatlar can sıkıyor. Turuncu Lacivertli takımda 11 oyuncunun sakat olması Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı düşündürüyor. İstanbul ekibinde Bolingoli, Aleksic, Visca, Giuliano, Junior Caiçara, Mete Kaan Demir, Skrtel, Mahmut Tekdemir, Chadli, Ömer Ali Şahiner ve Tolga Ciğerci Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. 

TRABZONSPOR VİRÜS’E YAKALANAN OYUNCULARDAN MAHRUM

Bordo Mavililerde Başakşehir maçı öncesi sakat oyuncuların yokluğuna birde virüse yakalanan isimler eklendi. Karadeniz Temsilcisinde sakatlıkları bulunan Abdulkadir Ömür, Abdulkadir Parmak ve Andres Trondsen Başakşehir’e karşı forma giyemeyecek. Öte yandan korona virüse yakalanan Arda Akbulut, Erce Kardeşler, Lewis Baker, Hosseini, Serkan Asan ve Uğurcan Çakır’da bu maçta sahada olamayacak. Ayrıca geçen hafta oynan maçta ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Nwakaeme’de Turuncu Lacivertlilere karşı mücadele edemeyecek.   

SPOR TOTO SÜPER LİG’DE 30. RANDEVU

Trabzonspor ve Başakşehir 2001 yılından bu yana gerçekleşen 29 müsabakada karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında 30. Müsabaka gerçekleşecek. Daha önce oynanan maçların 12’sini Trabzonspor kazanırken, 8 maçta galip gelen taraf Başakşehir oldu. Geriye kalan 9 maçta ise taraflar berabere kaldı.

YORUMLAR 2
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    buhaber hakkında hiç bir fikrim yok hoş görünüze sıgnıyorum
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    ben trabzonu favörü görüyorum
    Cevapla