Karagümrük Fenerbahçe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! Sarı Lacivertliler 3 puanı aldı

Karagümrük Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Sarı Lacivertliler İstanbul'da oynanan maçta rakibi Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin golleri 19. dakikada Thiam ve 53. dakikada Valencia'dan gelirken, Kırmızı Siyahlı ekibin tek golü ise 67'de Borini'den geldi. Maçta başka gol olmazken galip gelen taraf Sarı Lacivertliler oldu.

Karagümrük Fenerbahçe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! Sarı Lacivertliler 3 puanı aldı
Karagümrük Fenerbahçe maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! Sarı Lacivertliler 3 puanı aldı
GİRİŞ 14.02.2021 13:49 GÜNCELLEME 14.02.2021 13:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karagümrük Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Kadıköy Temsilcisi, Fatih Ekibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. İlk yarının başlarında Fenerbahçe'yi öne geçiren gol Thiam'dan geldi. Mesut Özil'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta savunmadan seken top kale önünde Thiam'ın önünde kaldı. Thiam'ın vuruşunda top ağlarla buluştu. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarının başında Sarı Lacivertliler adına sahneye çıkan isim bu kez Valencia oldu. Jimmy Durmaz'dan topu kapan Ozan'ın ara pasında savunma arkasına sarkan Valencia'nın aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu. Fatih Karagümrük'ün tek golü ise Borini'den geldi. Borini'nin ceza sahası dışı sol çaprazdan klas vuruşunda top uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluştu. İşte Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri...

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

90' Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı.

90' Fatih Karagümrük gole çok yaklaştı! Soldan gelen ortada savunmadan seken top arka direkte bomboş durumda olan Emre Çolak'ın önüne düştü. Emre'nin vuruşunda top üsten dışarı gitti.

90' Müsabakanın sonuna 5 dakika eklendi.

90' Fenerbahçe'de Thiam yerini Sinan Gümüş'e bıraktı.

90' Sol kanattan Biglia'nın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Altay topu yumrukladı.

84' Maçta bu dakikalarda tempo iyice düştü.


84' Fatih Karagümrük'te Koray yerini Salibur'a bıraktı.

81' Fenerbahçe'de Caner Erkin yerini Tisserand'a bıraktı.

81' Fenerbahçe'de Mert Hakan, Mesut Özil'in yerine oyuna dahil oldu.

81' Fenerbahçe'de Valencia yerini Ferdi'ye bıraktı.

76' Fatih Karagümrük'te Bertolacci yerini Emre Çolak'a bıraktı.

76' Fatih Karagümrük'te Ndao yerini Lens'e bıraktı

76' Fatih Karagümrük, Bertolacci'nin golüyle öne geçti! VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi.

72' Direkten döndü. Bertolacci'nin sağdan direkt kaleye gönderdiği köşe vuruşunda kaleci Altay'ın müdahalesinin ardından top direkten oyun alanına döndü.

70' Fenerbahçe'de Osayi-Samuel yerini Samatta'ya bıraktı.

70' Tehlikeli noktadan kazanılan serbest vuruşta Mesut Özil'in vuruşunda top direk dibinden dışarı gitti.

67' GOOOOOLLL! Fatih Karagümrük farkı 1 'e indirdi! Borini'nin ceza sahası dışı sol çaprazdan klas vuruşunda top uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluştu.

59' Fatih Karagümrük bir kez daha gole yaklaştı! Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Thiam'ın ters vuruşunda kaleci Altay son anda topu kornere çeldi.

58' Fatih Karagümrük'te Jimmy Durmaz yerini Castro'ya bıraktı.

58' Fatih Karagümrük'te Ademi yerini Sobiech'e bıraktı.

57' Fatih Karagümrük gole yaklaştı! Savunma arkasına Ndao'nun ceza sahası sol çaprazda şutunda kaleci Altay gole izin vermedi.

55' Fenerbahçe etkili geldi! Osayi-Samuel'in süratle getirip altı pasa çevirdiği topta, Fenerbahçeli futbolcular topa dokunamadı.

53' GOOOOOLLL! Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı! Jimmy Durmaz'dan topu kapan Ozan'ın ara pasında savunma arkasına sarkan Valencia'nın aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu!

50' Osayi-Samuel'in ceza yayından şutunda top direk dibinden dışarı gitti!

48' Fatih Karagümrük gole yaklaştı! Jimmy Durmaz'ın yerden pasında ceza sahasında topla buluşan Bertolacci'nin vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

45' ikinci yarı başladı.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

41' Fenerbahçe'de Caner Erkin, Ndao'ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

38' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Mesut Özil'in sol çaprazdan şutunda savunmadan seken topu arka direkte Thiam'ın önüne düştü. Thiam'ın cılız şutunda kaleci Aykut topu kornere gönderdi.

35' Maçta bu dakikalarda tempo düştü.

27' Karagümrük etkili geldi! Sol kanattan gelen ortada Bertolacci'nin kafa vuruşunda top direk dibinden dışarı gitti.

19' GOOOOOLLL! Mesut Özil'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta savunmadan seken top kale önünde Thiam'ın önünde kaldı. Thiam'ın vuruşunda top ağlarla buluştu.

16' Fenerbahçe'de Nazım Sangare'nin sağ kanattan ortasında Thiam'a gelen topu Roca kafayla uzaklaştırdı.

12' Fatih Karagümrük, gole çok yaklaştı! Jimmy Durmaz'la verkaça giren Kemal Ademi savunma arkasına sarktı. Ademi'nin ceza yayından şutunda kaleci Altay topu kornere gönderdi.

4' Fatih Karagümrük etkili geldi. Sağ kanattan ceza sahasına giren N'dao'nun çevirdiği topa Kemal Ademi dokunamadı!

1' Müsabaka hakemin düdüğü ile başladı.


FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Saat 19.00’da başlayan maçı Halis Özkahya yönetti. Yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel ve İlker Takpak yaptı. Maçın 4. Hakemliğini ise Murat Erdoğan üstlendi. 

KARAGÜMRÜK FB MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Fatih Karagümrük: Aykut, Koray, Roco, Balkovec, Campi, Borini, Ndao, Jimmy, Biglia, Bertolacci, Ademi

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Attila, Sangare, Caner, Sosa, Ozan, Mesut Özil, Osayi Samuel, Valencia, Thiam

FENERBAHÇE’DE KARAGÜMRÜK MAÇI ÖNCESİ 4 OYUNCU EKSİK

Sarı Lacivertli ekipte 4 oyuncu sakat. Pelkas ve Perotti sakatlıkları sebebiyle oynayamayacak. Ayrıca yeni transfer İrfan Can Kahveci’de sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Öte yandan Hatayspor maçında sakatlanan ve bacağında oluşan ödem sonucu MR çekilen Luiz Gustavo, sağlık ekibi tarafından yoğun bir tedavi programına alındı. Brezilyalı oyuncunun durumu ise henüz netlik kazanmadı.

FATİH KARAGÜMRÜK’TE 3 OYUNCU SAKAT

Fatih Karagümrük takımında Fenerbahçe karşısında oynanacak maç öncesi kart cezalısı oyuncu bulunmazken, Viviano, Zukanovic ve Hedenstad olmak üzere toplam 3 oyuncu sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Karagümrük ve Fenerbahçe Süper Lig tarihindeki 17. karşılaşmalarına çıkıyorlar. İki takım daha önce 16 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 10 kez galip gelirken, 5 maçta da galip ayrılan taraf Fatih Karagümrük oldu. Geride kalan 1 mücadele de ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

YORUMLAR 1
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerim işini bilir oynamadan bile alırız o kadar Kemal ademiyi kiraladık gol mü atacak fenerime başkanida sever fenerimi
    Cevapla